ETB 03.05.2021 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2021 Witam forumowiczów, przymierzam się do instalacji silników w roletach, udało mi się otworzyć dzisiaj jedną tzn. zdjąć przednią osłonę i tyle. Nie znam modelu ani producenta, mają z 10 lat. Czy ktoś z doświadczonych instalatorów kojarzy ten typ? Jeśli nie da się tego bardziej rozmontować jakoś się przemęczę, ale gdyby dało radę ściągnąć te plastikowe elementy po bokach byłoby mi wygodniej. Ogólnie ciasno tam a jeszcze przewód ma dojść. Mogę spróbować podejścia siłowego, ale nie wiem jak zachowają się ewentualne plastikowe zaczepy. W skrócie - da się to bardziej zdemontować, żeby trwale nie uszkodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 03.05.2021 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2021 Jeśli możesz to zmień tytuł by nie wprowadzał w błąd: to roleta naokienna a nie podtynkowa. Co do pytania to nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts