henrykow 12.05.2021 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2021 to że siedzisz na drugim końcu kabelka a nie przed osobą do której piszesz nie zwalnia cię z kultury. To było do mnie czy do Berthy? Bo jakbyś nie zauważył to chamskimi odzywkami zaczyna dyskusje On a nie ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evocati 17.05.2021 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2021 To było do mnie czy do Berthy? Bo jakbyś nie zauważył to chamskimi odzywkami zaczyna dyskusje On a nie ja. Do Berthy, po edycji zniknęło pole cytowania. Napisałem "W dwa tygodnie przepisujesz WZ na siebie" - gdzie widzisz zapis "masz dwa tygodnie na przepisanie WZ na siebie" ? Chodzi o czas ile trwa przepisanie a nie o czas w którym musisz to zrobić. Co do właściciela, może trochę zakręciłem. Sednem wypowiedzi było to że kupując działkę dostajesz WZ na działkę, mimo że wystawione dla wcześniejszego właściciela to WZ nadal obowiązuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 21.05.2021 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2021 Napisałem "W dwa tygodnie przepisujesz WZ na siebie" - gdzie widzisz zapis "masz dwa tygodnie na przepisanie WZ na siebie" ? Chodzi o czas ile trwa przepisanie a nie o czas w którym musisz to zrobić. Co do właściciela, może trochę zakręciłem. Sednem wypowiedzi było to że kupując działkę dostajesz WZ na działkę, mimo że wystawione dla wcześniejszego właściciela to WZ nadal obowiązuje. Ok, tymi dwoma tygodniami zasugerowałem się bo większości pism urzędowych ma terminy 14 dni od daty dostarczenia na odwołanie czy odpowiedź. na pismo. Przy przepisaniu WZ na siebie nie ma problemu jeżeli one odpowiadają nowemu właścicielowi, gdy nowy właściciel ma inne wymagania to na wydanie nowych WZ musi znacznie dłużej poczekać niż 14 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts