Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy macie telewizor w sypialni ?

mirek_gdynia

Czy macie telewizor w sypialni ?  

417 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy macie telewizor w sypialni ?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 249
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

My się wahamy... Na razie na pewno nie, bo mamy tylko kartę telewizyjną w komputerze, a komputer w sypialni to już przesada... Ale za jakiś czas zobaczymy... ja bardzo często zasypiam oglądając wieczorem film i potem przenoszenie się do sypialni jest dla mnie męką :roll: Nie zaznaczyłam nic...

Mam telewizor w sypialni i nie widzę w tym nic dziwnego. Wystarczy że dwóch domowników ma ochotę oglądać inny program. W czasie choroby też można z nudów zerknąć w szklany ekranik a nie z pościelą przenosić do salonu.

Na pewno nie wstawiłabym telewizora do pokoju dziecka ani do kuchni. Miałam w kuchni telewizor w poprzednim miejscu zamieszkania i kilka krotnie skończyło się to małym przypalenie obiadku :wink: Paty.

Ja tam wolę poczytać lub pogadać lub po......... :oops: :wink:

Pozdrawiam

Lepiej, żeby Twoja żona nie wiedziała w jakiej kolejności wymieniłeś swoje przedkładane nad TV sypialniane formy aktywności!!

Kochany, może Ty po prostu w sypialni za często czytasz, jej znudziło się to czekanie i zażyczyła sobie TV.

Co Ty na to?

Nie ulegamy nowej modzie na nieposiadanie TV, bardzo lubimy wieczorkiem juz w łóżku obejrzec jakies filmidło. Wiec czemu mamy sobie tej przyjemności odmawiac ?

Dlaczego zaraz moda ? Nawet w bloku nie mam telewizora w sypialni. Chyba jest łatwiej podziękować TV za "współpracę", gdy jest parę kroków do łóżka niz gdy się z niego ogląda.

Lepiej, żeby Twoja żona nie wiedziała w jakiej kolejności wymieniłeś swoje przedkładane nad TV sypialniane formy aktywności!!

Kochany, może Ty po prostu w sypialni za często czytasz, jej znudziło się to czekanie i zażyczyła sobie TV.

Co Ty na to?

:D :D :D :D :D :D :D :D

Fakt. Pisząc nie przywiązałem wagi do kolejności.

A widzę, że Ty taka smutna wcale nie jesteś.

Gratulacje za spostrzegawczość, a kolejność jest oczywiście oczywista :oops: 8)

Pozdrawiam

Ja tam wolę poczytać lub pogadać lub po......... :oops: :wink:

Pozdrawiam

Co Ty na to?

http://www.zbychdom.republika.pl/icon/morda.gif

U mnie są przygotowane gniazdka antenowe w każdym pokoju (nawet w dużej łazience, bo lubię wypoczywać w wannie). Będę miał kamery przy bramie i wokół domu. Aby sprawdzić kto dzwoni nie będę się zrywał z łóżka i gonił do wideodomofonu, tylko włączę w sypialni telewizor :D.