Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy macie telewizor w sypialni ?

mirek_gdynia

Czy macie telewizor w sypialni ?  

417 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy macie telewizor w sypialni ?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 249
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mamy tv w sypialni ... bo nam zbywał 8) Jak się wprowadzaliśmy, mieliśmy trzy tv - salon, kuchnia i na poddaszu w pokoju telewizyjno-komputerowym. Na parapetówkę dostaliśmy nowy telewizorek do kuchni (poprzedni miał swoje lata i mówiąc szczerze źle się komponował z otoczeniem), no i żeby mu smutno nie było śpi z nami. :lol:

Obecnie mamy telewizor w sypialni i w nowym domu tez miec będziemy obydwoje jesteśmy za..nielubię ciszy gdy zasypiam..lubie jak coś mi gada za uszami :wink: nieodczuwamy tez ponoć negatywnego skutku posiadania tv ze niby coś tam żle na małżeństwo wpływa u nas chyba wręcz przeciwnie :oops: :D.....myśle ze jak coś ma źle wypłynąc to niebedzie to napewno TV :D

Nie rozumiem dlaczego ktoś napisał, że to modnie nie mieć telewizora (????)

Albo ktoś am taką potrzebę albo nie - nie wierzę, że dla mody, ktoś kto lubi sobie pooglądać telewizję z niej zrezygnuje. Bzdura kompletna.

My telewizora na razie nie posiadamy w ogóle. W domku jest przygotowana instalacja w salonie. I tylko w salonie.

A pikantne filminki można obejrzeć na laptopie w razie potrzeby :wink:

Aha - ktoś pisał, że denerwuje go włączony telewizor jak jest z wizytą u znajomych - ja takiego problemu nie mam, bo jestem na tyle bezczelna, że proszę, by wyłączyli - wszyscy wiedzą, że tak to już ze mną jest, że za bardzo się z nikim nie szczypię to nikt nie jest zdziwiony/zaskoczony/zniesmaczony :wink:

To zdecydowanie kwestia potrzeb.. ja bym chciała - lubię pooglądać w łóżku! ale mąż nie, więc trzeba będzie wypracować kompromis :)

Inna kwestia to ilość telewizorów w domu - faktem jest, że 2 by się przydały.. nie ma wtedy konfliktów co kto ma oglądać !!!

Wszystkim życzę dobrej "sypialnianej" atmosfery :lol:

Mieć czy nie mieć telewizor w sypialni, to chyba nie jest kwestia mody :o :o :o , tylko potrzeb i przekonań, tak myślę :-?

A także kwestia decyzji, czy wydam pieniadze na kolejny dekoder oraz kolejny abonament platformy cyfrowej.

Czy jest to potrzebne? Jeśli tak to nie ma sprawy. Powodzenia.

Z anteny analogowej możliwy jest odbiór minimalnej liczby kanałów. Praktycznie na palcach jednej ręki do policzenia....

Jeśli nie masz dostępu do sygnału nadawcy kablowego (o co w warunkach zabudowy jednorodzinnej jest niezmiernie trudno), to pozostaje zakup "cyfrówki". Do każdego odbiornika tv osobny dekoder. Osobny abonament. Jedynie Cyfra+ dozwala w warunkach domowych na sharing.

Pozostali nadacy już nie. Wówczas zapomnijcie, że w sypialni pani domu oglada telenowelę a w salonie pan domu mecz. Na jednym łączu wszyscy ogladaja to samo.

Pozdrawiam.