Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy macie telewizor w sypialni ?

mirek_gdynia

Czy macie telewizor w sypialni ?  

417 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy macie telewizor w sypialni ?

Recommended Posts

Mam, ale czy polecam-chyba jednak nie, wszystko zależy od tego ilu jest domowników i ile masz pokoi. Zawsze drugi czy trzeci tv można wstawić w innym pomieszczeniu. Z drugiej strony różne są preferencje, są osoby, które "otwierają oko" i lubią obejrzeć telewizję z rana (np. w weekendy). Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 249
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie mam i nie zamierzam mieć nigdzie żadnego telewizora, a w sypialni co najwyżej dobry odtwarzacz MC & CD.

Noo... Chyba że mówimy o TV przemysłowej, włączanej czujnikiem ruchu z cichym brzęczykiem, połączonej z kamerami, śledzącymi otoczenie mojego domku, i ze sterowaną pilotem zapadnią, która na jeden mój ruch umieszcza włamywacza, skradającego się do domku, prościutko w szambie po pachy... :D

Może trochę uśmiechu ..... :wink: który może powodować obecnośc telewizora w sypialni :p

Para małżeńska u seksuologa

- Panie doktorze.... sex staje się już dla nas coraz bardziej nużący....

- Tak? A zmieniacie państwo często pozycje?

- Nie, nigdy.... zawsze na prawym boku....

- To proszę zmieniać pozycję to naprawdę urozmaica....

- Wie Pan!!! Też mi pomysł... A telenowela !!!!!!

obowiązkowo w kuchni i w sypialni !!!!

teraz nie mam tylko w łazience( radio) i w nowym domku będzie prawie w każdym pokoju i kuchni :lol:

w kuchni - bo lubie przy pichceniu spoglądać na wiadomości ( tvn 24)

w sypialni - uwielbiam rozłożyć sie na wygodnych poduchach i obejrzeć fajny film lub okropne wiadomości

za to w pokoju gościnnym tzw . dziennym - tu bym dyskutowała czy ma sens ????

TAK TAK TAK

Mam wszędzie gniazda gdzie się da. I przez pewien czas mielismy trzy telewizory. Moja żona uważa że jestem uzalezniony i pewnie ma rację ale cóż to mój jedyny nałóg.( bo budowanie to pasja- prawda? ).

Lubię sobie czasem polezec w lóżeczku i oglądac jakiś program lub filmik w kuchni i jadalni oglądam najczęsciej programy publicystyczne i naukowe, a w salonie ogladamy najczesciej razem.

Wbrew pozorom ważne sa tez względy praktyczne gdy moja połowica pracuje musi miec ciszę a do tego korzysta z odtwarzacza telewizora i kompa na raz (do pracy)moge sie zamknąć w sypialni i sie ukrywać.

telewizor w sypialni nie przeszkaza mi zupełnie w innych sposobach wykorzystania tego pokoju najwazniejsze jest bowiem to kto trzyma pilota a nie to gdzie stoi telewizor.

Plastikowym pudełkom i gadającym obrazom :wink: ( mówię tu o wiszących cudach techniki – dla niewtajemniczonych ) – ZDECYDOWANE NIE ! Sypialnia , jak sama nazwa wskazuje służy do spania ...

Poza tym , nie przepadam za traceniem czasu na wpatrywaniu się w kolejny „ zabili go i uciekł ”.

Wiadomości i owszem – ale, to wystarczy w salonie ( zasypiać z widokiem krwi i przemocy na powiekach ... to nie dla mnie ) .

Telewizja ...w zasadzie wolę iść do kina – ale dzieci kochają kreskówki , więc gadająca skrzynka musi być :lol: 8) ...

Pozdrawiam samymi miłymi wiadomościami TV