boras87 03.05.2021 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2021 Mam pytanie jak najlepiej podejść do tematu ze zdjęcia? Sytuacja wygląda następująco, że przeciekał brodzik i pod nim zbierała się woda, to doprowadziło do korozji jednego z profili. Obecnie muszę dołożyć kawałek ściany GK i w jakiś sposób ustabilizować zardzewiały profil. Sądzę, że najlepiej by było dodać kolejny profil do przerdzewiałego profilu (oczywiście w miejscu gdzie już rdzy nie ma) i na to nakręcić nową płytę GK. Jednak nie jestem ekspertem, więc pytanie jak to możliwie prawidłowo wykonać i na co zwrócić uwagę w takiej sytuacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DekorPlanet 24.05.2021 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2021 Jeżeli jest dojście to ja bym wyciął cały "uszkodzony" fragment i wstawił nowy kawałek. Są specjalne łączniki do łączenia takich stelaży więc nie będzie problemu z wytrzymałością takiego składaka. Na to oczywiście nowy kawałek GK i można działać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts