nowiciusz79 04.05.2021 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 Witam ,szukam myjki ciśnieniowej o dość dużej mocy i wybrałem dwa modele :https://www.asc-pro.pl/produkt/myjka-cisnieniowa-k7-smart-control-home-1-317-203-0/https://www.nilfisk.shop.pl/myjka-cisnieniowa-nilfisk-premium-180-10-eu-pompa-mosiezna.htmlNie wiem ,którą wybrać,moc podobna,cena również. Może mosiężna pompa w Nilfisk to wystarczający argument czy tym się nie sugerować? Może ktoś pomoże i poradzi ,którą z nich wybrać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 04.05.2021 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 Ja bym wybrał Karchera z tego powodu że jest duży dostęp do części zamiennych jak również i serwis ma dość dobrze rozbudowany w Polsce. Co do pompy to Karcher może mosiężnej nie ma ale na pewno ma aluminiową i w pompie najsłabsze ogniwo są zawory zwrotne ciśnieniowe oraz pilnowanie aby w pompie był olej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowiciusz79 06.05.2021 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2021 Dziękuję za poradę, chyba wybiorę karchera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 06.05.2021 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2021 (edytowane) Dziękuję za poradę, chyba wybiorę karchera. Ja ostatnio (w ubiegłym tygodniu) kupiłem ten model K7 tylko dodatkowo z płynem i pianownicą i gąbką do auta (jako dodatkowe elementy) cena z all.....o nawet atrakcyjna. Miałem wcześniej K2, ale okazało się, że aby umyć kostkę betonową potrzeba większego ciśnienia - wykonałem próby i napiszę - super sprzęt ciśnienie reguluje się na wyświetlaczu ( tylko po co ten Smartfon i aplikacja? - na pewno zwiększa to koszty), teraz poszukuje dobrego płynu na mech i glony do kostki. ps. kupiłem taki zestaw:rolleyes: Edytowane 6 Maja 2021 przez CityMatic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 06.05.2021 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2021 super sprzęt ciśnienie reguluje się na wyświetlaczu ( tylko po co ten Smartfon i aplikacja? - ] No właśnie, mnie tez to zaintrygowało, po co ta aplikacja:) Czytałem opis i tam takie coś jest napisane Aplikacja przenosi optymalną wartość ciśnienia do urządzenia wysokociśnieniowego za pośrednictwem łączności Bluetooth. podejrzewam że ręcznie na lancy szybciej się ustawi dane ciśnienie niż poprzez aplikację w szczególności podczas używania myjki i ma się dwie ręce zajęte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowiciusz79 06.05.2021 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2021 CityMatic można wiedzieć jaki koszt zestawu i ile kosztuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 06.05.2021 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2021 CityMatic można wiedzieć jaki koszt zestawu i ile kosztuje??? Ja zapłaciłem 2439,00 zł ps. dla ochrony by nie promować sprzedającego został on usunięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowiciusz79 06.05.2021 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2021 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 14.05.2021 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2021 Nie wiadomo po co aplikacja.Największym plusem Karchera jest ilość części na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 14.05.2021 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2021 Nie wiadomo po co aplikacja. Największym plusem Karchera jest ilość części na rynku. Apka przydaje się jeszcze(z doświadczenia) w poszukiwaniu dodatkowych przystawek i końcówek - te ze względu, że są już inne bez problemu można zlokalizować i wiadomo, że będą pasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shaman 20.05.2021 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2021 Ja właśnie czekam na dokładnie tego Nilfiska. Wśród zalet Karchera widzę dostępnośc serwisu, ale to wszystko. Moim zdaniem jego cena jest zbyt wysoka w stosunku do budowy i możliwości. No i ładnie wygląda. Mam sporo sprzętów Karchera i wiem, że mają przemyślane rozwiązania, ale mimo wszystko zdecydowałem sie na Nilfiska - czas pokaże czy słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nurek_ 20.05.2021 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2021 ps. kupiłem taki zestaw:rolleyes: [ATTACH=CONFIG]455532[/ATTACH] Jeśli można spytać, ile dałeś za zestaw? Testowałeś, jak sprawdza się przystawka do kostki? Orientuje się ktoś czym różni się K7 Premium Smart Control od K7 Smart Control ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 20.05.2021 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2021 Jeśli można spytać, ile dałeś za zestaw? Testowałeś, jak sprawdza się przystawka do kostki? Orientuje się ktoś czym różni się K7 Premium Smart Control od K7 Smart Control ? Ale przecież parę postów wyżej umieściłem dane https://forum.muratordom.pl/showthread.php?371358-myjka-ci%C5%9Bnieniowa-2-modele-kt%C3%B3y-wybra%C4%87&p=8051312&viewfull=1#post8051312 Przystawka sprawdza się super, wyrywa mech razem z piaskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 20.05.2021 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2021 Ja mam akurat K5 PREMIUM FCPLUS HOME. Przystawka sprawdza się bardzo dobrze. Nie chlapie i nawet podłogę w garażu mniej więcej można umyć bez robienia bałaganu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts