AndrzejBorowa 04.05.2021 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 Mam następujący problem. Kierownik budowy jest w stanie ciężkim i nie mogę go niestety prosić o dopełnieni formalności ,które właśnie staram się sprecyzować. W dzienniku budowy dodał jeszcze ostatni wpis o zakończeniu budowy i o tym ,że wszystko się zgadza itd. Teraz chciałbym zrobić odbiór domu i mam następujący problem. Czy potrzebuje nowego kierownika?. Czy sam wpis i zakończeniu budowy będzie kwalifikować się jako odbiór?. Znając polskie prawo nie ale pomyślałem ,że się zapytam. Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 04.05.2021 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 Potrzebujesz podpisu w dzienniku i na zgłoszeniu zakończenia budowy, jeżeli nie chcesz czekać aż ten wyzdrowieje pozostaje zmiana kierownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejBorowa 04.05.2021 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 Dziękuję za odpowiedz. Niestety ponoć nie ma szans na to ,że wyzdrowieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 04.05.2021 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 Dziękuję za odpowiedz. Niestety ponoć nie ma szans na to ,że wyzdrowieje. Bierzesz papiery od nowego kierownika i zgłaszasz do nadzoru zmianę, jeżeli to kwestia tylko jednego wpisu może zbierz papiery od zmiany i zakończenie, załatwisz to jedną wizytą w nadzorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejBorowa 04.05.2021 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 Dzięki tak zrobię. Mam nadzieję ,że się uda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts