giman 13.05.2021 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2021 @seba1b, zalecam kilka głębokich wdechów i wydechów. Tych tys. m2 to może za dużo skoro takie przemęczenie. Odpocznij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miodas007 13.05.2021 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2021 Krzywda też się gościowi od kuchni i zabudowy nie stanie jak otwornicą wytnie pod nóżki. A producenci mówią coś na ten temat ? No bo w sumie jeśli chodzi o zabudowę kuchenną to rzeczywiście można i tak zrobić. Ale są i meble bez nóżek, nie mówiąc o sofie, która też swoje waży.. 1. to jak to jest z montażem na klej po całości bo się nad tym też zastanawiam, wtedy trzeba jakoś zwracać uwagę na dylatację wylewki ? 2. nadal nie wiem czy w łazienkach dam winyle, czy płytki. Jeśli dał bym płytki, to ile wylewka powinna być niższa ? 3. jeśli miałbym i winyle na klej i pływające to czy te na klej nie będą niższe o jakieś 2 mm ? To nie problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 14.05.2021 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2021 Ja mam panele pływające na całym poziomie i zero problemów przez kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts