KUBEK1978 06.05.2021 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2021 Witam, czy takie coś jest do przyjęcia ??? Jak zamykam drzwi to czuć że rama drży . Okna mam dość wysokie bo na 2.4 . Na razie mam stan surowy i nie mam obrobionych wnęk czy tynków ale wydaje mi się że rama powinna być sztywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 09.05.2021 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2021 Powinna, nie powinna. TO co opisujesz jest wrażeniem subiektywnym i nie da się na takiej podstawie zgłosić sensownej reklamacji. Można doszukiwać się ilości/ jakości montażu /mocowania/ ale to dalej nie da pełnego obrazu sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUBEK1978 09.05.2021 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2021 w pozostałych oknach ramy są dość sztywne a mam takie 4 jeszcze balkonowe. Być może za duże dylatacje są bo 2.5 cm. w pozostałych są mniejsze. Kotew jest tyle samo ale wszędzie poprzykrecane tylko na jedną srube. Chyba powinni je montowac na dyble tak mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUBEK1978 09.05.2021 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2021 widać na oko nawet że rama wibruje ale kotwy się nie ruszają. Boje sie że będzie pękać tynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 09.05.2021 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2021 Dalej nikt nic obiektywnego nie może napisać na taki opis. Znaczenie może mieć wszystko: profil, wzmocnienie, gabaryt, mocowanie. Luzy montażowe. Itp. Tak, wiem że chciałbyś odpowiedź prostą, konkretną, ale takie rzeczy to tylko na fb od fachofców startujących tam w wyścigu po klienta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts