pawlakarek 07.05.2021 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2021 Mam dom z dachem o powierzchni 200m2 , projekt to ,,w0119 '' , Planuję wymianę starej blachy przybitej jeszcze gwoździami , na nową blachę trapezową . Chciałbym aby firma zdjęła starą blachę, umieściła mi membranę dachową potem wymieniła blachę, rynny zrobiła okucia i okuła 5 kominów . Ile by to wszystko kosztowało tzn robocizna z materiałem? z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 07.05.2021 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2021 Podobna inwestycje mój teść robił na wiosnę ubiegłego roku. Wymieniał płyty faliste azbestowe na blachodachówka. Blachodachówka kosztowała w granicach 34zl/m2. Za zrzucenie plyt, poprawę, przedłużenie krokwi, nabicie lat i kontrlat, położenie membrany zapłacił koło 39tys. Aha i do tego była odbudowa i oblachowanie dwóch kominów. Moim zdaniem sporo zapłacił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts