Fredi88 09.05.2021 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2021 Witajcie. Wziąłem się dziś za rozebranie bramy garażowej, ponieważ jutro mam dostać nową. Niestety po zdjęciu starej okazało się, że ściana jest pęknięta. Poniżej zdjęcia jak to wygląda. Pytanie co z tym teraz zrobić. Czy da się to naprawić po zamontowaniu nowej bramy? Tak jak pisałem jutro przyjeżdżają montować. Jeśli tak to jak to najlepiej zrobić? Chciałbym to zrobić porządnie, żeby za rok/dwa znów nie patrzeć na pęknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tolo74 10.05.2021 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2021 Skucie delikatne do gołego muru i zaciągniecie po 10cm z każdej strony jakąś siatką na elastycznej zaprawie. Może ktoś doradzi tylko jakie produkty użyć.Pęknięcie poziome nie wygląda najlepiej, ale trzeba z tym żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts