Joanna i Janusz 21.05.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Cytat: Wiecie co? Skończyli tynki !!!! Naprawde skończyli !!!!!!! Co prawda zostały jakies poprawki, ale cóz to poprawki skoro robota skończona. No nie moge chyba się z radości upiję !!! powiedz tylko kiedy? Mówiąc szczerze to wczoraj . Zorganizowalismy z sąsiadami na budowie grila. Tak z zaskoczenia i z rozpędu, ale było super !!! Polecam !!! I wiecie co. Udali nam się sąsiedzi (tfu, ftu odpukać ), dogadujemy sie super i stosunki sa dobre, moze dlatego, ze nie wchodzimy sobie w drogę , nie wtrącamy sie sobie nawzajem a tylko w razie potrzeby pomagamy. Plecam takie rozwiązanie z całego serca ! szkoda. że nie wiedziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 21.05.2006 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Nic straconego Joanna, bo my tez nie wiedzieliśmy . Gril został zorganizowany w kilka minut zupełnie z zaskoczenia. Przy następnej okazji na pewno zawiadomie Was wcześniej. W koncu elblaska brac budowlana musi się integrowac nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.05.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Nic straconego Joanna, bo my tez nie wiedzieliśmy . Gril został zorganizowany w kilka minut zupełnie z zaskoczenia. Przy następnej okazji na pewno zawiadomie Was wcześniej. W koncu elblaska brac budowlana musi się integrowac nie ? no pewnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.05.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Wwiola, tynki masz juz gotowe! No to sukces! Ja jeszcze czekam... na nasze, a co termin podaja to za chwile jakos dziwnie odsuwaja dalej...Maz powiedzial, ze chyba zacznie tego szefa nagrywac, bo on jakos slabo pamieta co powiedzial... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.05.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Gratulcje! Znowu kawałek do przodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 23.05.2006 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Nawet nie macie pojęcia jak sie ciesze z tych moich tynków. A raczej z tego, ze pozbyłam się (narazie) tynkarzy. Zostały jeszcze poprawki, ale powiedziałam tynkarzom, że wpuszczę ich dopiero po wylewkach. Niech zakładaja folię na nie i moga poprawiac. Facet ( ich szef ) próbował mi wmówic dziś, ze przeciez tak niewiele zostało do poprawienia i oni dziś skończą. Taaa, niewiele . Cały garaż, spożarnia i wiatrołap do ponownego przetarcia. Zieljka łączę się w bólu , strasznie przykro patrzec jak robota się ciągnie jak flaki z olejem. Joanna, ja Ci przecieram szlaki - będizesz wiedziała kogo sie wystrzegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 26.05.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Wwiola - odczytaj priva, plizzzz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.05.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Joanna, ja Ci przecieram szlaki - będizesz wiedziała kogo sie wystrzegać CAŁY CZAS NA TO LICZĘ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.05.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 brama śliczniutka...Czy to Hoermann, jak wcześniej pisałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 27.05.2006 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Tak Hormann. Jestem zadowolona z tego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.05.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 No z brama domek jeszcze bardziej uroku nabral. Coraz bardziej do przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 28.05.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Co zaglądam na forum, to u Ciebie znowu więcej!!!! Ale Ci Wiolu zazdroszczę.... oby tak dalej....(może już bez tej zazdrości ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 28.05.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 To co że zdjęcia duże??? CO. to duża sprawa!! Więc miejsca potrzebuje !!! A poprawianiem( Tynki) się nie martw...To się wlecze i nie ucieka...Cały czas wychodzi jakieś "jajo" i trza rękawy zakasywać Każden to ma...tylko się nie przyznaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 30.05.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 na pewno Wam się uda...głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 No, no Wiola, ale tempo narzuciliście . W sumie do lipca jeszcze miesiąc czasu, wylewki na pewno zrobicie, gorzej z kładzeniem podłóg, bo wylewki muszą dobrze wyschnąć. A co tam, miesiąc na betonie idzie przeżyć. A może w lipcu będzie w końcu ładna pogoda to i pod namiotem można się kimnąć - będzie fajnie jak na biwaku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 30.05.2006 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Oj da się przeżyc i na betonie , byle na SWOIM betonie prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 30.05.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Oj da się przeżyc i na betonie , byle na SWOIM betonie prawda ? no pewnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.06.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Wylewki bardzo ladnie. Teraz wiem jak to u nas bedzie, bo tez takie beda - miksokretem. (dziwna nazwa, bo nie wiem co kret ma z tym wspolnego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 05.06.2006 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 No właśnie, ja tez nie wiedziałam co to za "gość" ten miksokret - stąd zdjęcia dla innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.06.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 czy hydraulik będzie ewentualnie "do wzięcia", czy tylko przyjechał do Ciebie na gościnne występy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts