Żelka 24.06.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Wszystkiego dobrego w nowej pracy!!!! Czy ma to cos wspolnego z pozwoleniem na budowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 24.06.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Ja stawiam na Urząd Miasta - wydział w którym wydaje się pozwolenia na budowę................................Powodzenia w nowej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 24.06.2006 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Blisko, ale to jeszcze nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 24.06.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Nadzór budowlany??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 24.06.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Joanna nic . Tylko dlatego jednak, że za wszystkie przyłacza wodne i elektryczne płacił właściciel całego osiedla, tzn człowiek, od którego kupilismy działkę. od nas żądają prawie 3 tys., ale fakturę wystawili, jako zapłata za wodę. Musimy teraz to wyjaśnić. Ja mogę to zapłacić, ale niech faktura będzie na przyłącze, lub coś podobnego Dzięki okazało się, że kilka lat temu jedna pani za własną kasę wybudowała wodociąg i zobowiązała EPWIK do pobrania od wszystkich kasy- partycypacja w kosztach budowy (ma na to papiery). Byliśmy w EPWIK i napisaliśmy podanie o zmianę nagłówka faktury i czekamy teraz na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.06.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Ale Wwiola trzyma w napieciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 24.06.2006 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Nadzór budowlany??? bingo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 24.06.2006 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Co do wodociagu u nas bylo podobnie z tym, że 40 tys odstepnego (podobno tyle kosztowała zgoda sasiadow na podlaczenie nas do wodociagu) zapłacił facet, który był włascicielem calego osiedla. Ten facet tez wykonał na własny koszt siec na osiedlu i zapłacił za wszystkich opłaty przylaczeniowe. Niestety odzyskał wszystko z nawiązką w cenie dzialki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Też od razu pomyślałam o nadzorze budowlanym. Wiola, Ty teraz będziesz znała wszystkich forumowiczów ze swojej okolicy - możesz wpadać nawet bez zaproszenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 25.06.2006 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 możesz wpadać nawet bez zaproszenia Taa, jasne. Ciekawe tylko czy oni byliby zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.06.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Wiola czasem przymknij oko na niedoskonałości budowlane to i forumowicze będą Cię chwalić. Wiesz już sama jak to jest z budową i budowlańcami - potrafią wykończyć (tak jak Twoi tynkarze), wykończyć może także inspektor nadzoru, jeśli się uprze. Moją starą kumpelę tak wykańczał przez kilka miesięcy, robiąc przynajmniej dwa razy w tygodniu nalot na jej budowę. A w sumie dziewczyna podwyższyła tylko trochę ściankę kolankową (nie było tego w projekcie). Dotąd jeździli, dopóki nie rozebrała tej ścianki, a mogli trochę przymknąć oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 25.06.2006 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 a mogli trochę przymknąć oko. A mogli zmienić projekt... Każdy kij ma dwa końce. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia co nie znaczy, że jestem jakąś megaformalistką. Nie widzę siebie biegającej z miarą po cudzej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.06.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Nadzór budowlany??? bingo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.06.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 możesz wpadać nawet bez zaproszenia Taa, jasne. Ciekawe tylko czy oni byliby zadowoleni zapraszamy.... nie tylko na nadzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.06.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 bardzo ładne masz drzwi wejściowe, ciekawe-też mi się te podobają PS. To niejest lizusostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.06.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Też mi się podobają Twoje drzwi Wiolu możesz coś więcej o nich napisać? jaki producent, cena itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 27.06.2006 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Drzwi są firmy Dziadek, drewniane kolor mahoń. W komplecie z klamką dwoma zamkami (w tym klacy C antywłamaniowy) i montażem kosztowały niespełna 3 tysiace. Naprawdę niezłe drzwi za dobre pieniądze. Za czas jakiś będę mogła powiedzieć więcej na temat ich użytkowania. Tutaj na forum było sporo niezłych opinii na ich temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 27.06.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Drzwi są firmy Dziadek, drewniane kolor mahoń. W komplecie z klamką dwoma zamkami (w tym klacy C antywłamaniowy) i montażem kosztowały niespełna 3 tysiace. Naprawdę niezłe drzwi za dobre pieniądze. Za czas jakiś będę mogła powiedzieć więcej na temat ich użytkowania. Tutaj na forum było sporo niezłych opinii na ich temat. ja pierwszy raz taie drzwi widziałam u Giergi, ale już co najmniej w dwóch domach je zauważyłam (cóż cierpię obecnie na przypałość polegającą na obserwowaniu różnych domów i ogrodzeń ) są ładne i przystępne cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.06.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Hej Wwiola ale u ciebie sie dzieje i z praca i z domkiem same nowości Co do pracy to ja myślę, ze ten kto buduje inaczej widzi to wszystko a więc będziesz super inspektrorem A drwi piękniste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.07.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 to czekamy na dobre zdjęcia kuchni... kiedy przeprowadzka?? bo to już coraz bardziej DOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts