Joanna i Janusz 04.07.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 jeśli chodzi o ogród, to ogrodnik radził nam, aby dowieźć piasku, wymieszać z humusem z oczyszczalni ścieków oraz zasiać łubin. Potem to wszystko zaorać i ziemia będzie super. PS.Masz namiary na dobrego hydraulika??? Podobno takich u nas już nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 04.07.2006 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 PS.Masz namiary na dobrego hydraulika??? Nie mam . Jedynie ten mój się sprawdza, ale on nietutejszy jak wiesz. Co prawda moja nowa koleżanka z nowej pracy dziś reklamowała swojego szwagra , że niby hydraulik (juz w drogim pokoleniu, bo jej zmarły teść tez był hydraulikiem) bardzo dobry i chwalony, ale nic o nim nie wiem. Ale nie zaszkodzi chyba zapytac o namiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 04.07.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 PS.Masz namiary na dobrego hydraulika??? Nie mam . Jedynie ten mój się sprawdza, ale on nietutejszy jak wiesz. Co prawda moja nowa koleżanka z nowej pracy dziś reklamowała swojego szwagra , że niby hydraulik (juz w drogim pokoleniu, bo jej zmarły teść tez był hydraulikiem) bardzo dobry i chwalony, ale nic o nim nie wiem. Ale nie zaszkodzi chyba zapytac o namiary ? nie, na razie myślimy o Hydrobudowie, ale ich też trzeba kontrolować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 04.07.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 a mogę Ci się jeszcze pochwalić, że Epwik zmienił nam fakturę, tzn. tytuł faktury, mogliby jeszcze cenę obniżyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 05.07.2006 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 To super !!! A jak postępy w budowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.07.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 To super !!! A jak postępy w budowie ? dziś zasypywali fundamenty i wchodzi hydraulik, a potem--niech się mury pną do góry ze względu na słaby grunt najpierw będą ściany a potem podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.07.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 a mogę Ci się jeszcze pochwalić, że Epwik zmienił nam fakturę, tzn. tytuł faktury, mogliby jeszcze cenę obniżyc... obniżyli o 4 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 05.07.2006 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 ze względu na słaby grunt najpierw będą ściany a potem podłogi To pilnujcie ich na etapie tych podłóg, bo w takim przypadku łatwo o błąd (jak u nas) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 12.07.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Jak to nie masz o czym pisać? A te regipsy, a łazienki? Nie i przede wszystkim gdzie zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.07.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Jak to nie masz o czym pisać? A te regipsy, a łazienki? Nie i przede wszystkim gdzie zdjęcia? Aby nie stukac, bo i tak to samo chcialam napisac, to sie dolaczam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.07.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Lazienka i kuchnia skonczone? A gdzie zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.07.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Lazienka i kuchnia skonczone? A gdzie zdjecia? czekamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.07.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Normalnie wstyd , mój dziennik spadł na trzecią stronę ! A wstyd wstyd Upały to fakt ale zeby aż tak nei chciało sie pisać Parapety zamówione, będą debowe, jak parkiet, 8 setek za komplet. A ile to sztuk komplet I fotkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii chcemyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.08.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Wiola, to już za miesiąc się przeprowadzacie? Ale szybciutko Wam wszystko idzie. Po wakacjach już we własnym domku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angielka 04.08.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Witam Cię Wiolu, mam do Ciebie pytanie odnośnie tej piwniczki, jak technicznie została zrobiona? czy mogłabyś wszystko zdradzić co i jak? pozdrawiam ps. fajny ten twój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.08.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Wróciłam z urlopu i od razu zajrzałam do Twojego dziennika!Cieszę się, że przesz tak d przodu,ale czekam na zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarna 06.08.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Świetny dziennik,aż wstyd się przyznać że dopiero teraz do niego trafiłam, i przeczytałam cały od deski do deski Bardzo mi się spodobał wasz kominek jest śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 08.08.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Wiola Proszę nie trać zapału, bo jak przeglądam forum to właśnie zauważam, że to zajwisko jest powszechne. Znalazłam może ze trzy dzienniki, które były napisane od "fundamentów po ostatni gadżet dekoracyjny". Może to tylko przejściowy stan???Pozdrawiam serdecznie i życzę wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 08.08.2006 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Jak miło,że jednak jest ktoś, kto czyta mój dziennik , nawet jesli piszący wagaruje . Mam nadzieję, ze ten brak zapału jest chwilowy, bo naprawdę lubie to forum i inteesuję się sprawami budowlanymi. Teraz z racji wykonywanego zawodu mam spory przegląd ekstremalnych sytuacji budowlanych, może dlatego mniej mnie bawi własny dziennik ? Postaram się poprawić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 08.08.2006 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Wiola, to już za miesiąc się przeprowadzacie? Ale szybciutko Wam wszystko idzie. Po wakacjach już we własnym domku . A mnie się wydaje, ze trwa to straaasznie długo i ciągnie się jak flaki z olejem. . Niemniej faktycznie na koniec wakacjizamierzamy zamieszkać bez względu na stan wykończenia domu . Po prostu szkoda kasy na wynajem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts