Joanna i Janusz 08.08.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Jak miło,że jednak jest ktoś, kto czyta mój dziennik , nawet jesli piszący wagaruje . Mam nadzieję, ze ten brak zapału jest chwilowy, bo naprawdę lubie to forum i inteesuję się sprawami budowlanymi. Teraz z racji wykonywanego zawodu mam spory przegląd ekstremalnych sytuacji budowlanych, może dlatego mniej mnie bawi własny dziennik ? Postaram się poprawić . mam nadzieję, że naszej budowy nie musisz oglądać z racji wykonywanego zawodu ... gratuluję mebli... gdzie była wyprzedaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.08.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 a u nas-kończa się ściany parteru, mamy strop z płyt żerańskich nad garażem, wczoraj podpisaliśmy umowę kredytu, bo naszych już brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.08.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Wiola, a gdzie sa zdjecia? Czemu zaniedbujesz wzrokowcow? Ciesze sie, ze juz tyle macie zrobionei nawet mebelki okazyjnie udalo sie znalezc...Teraz moze wroci zapal forumowski i cos wkleisz dla czytelnikow.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 08.08.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Gratuluję udanych zakupów. Pokazuj szybciutko te mebelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.08.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 O fajnie, ze sa fotki! Pewnie, ze jest ladnie - wszystko. Zdjecia nie oddaja tak w calosci tego jak na prawde to wyglada, ale i tak widac czy sie podoba czy nie... A takie jasne, cieple kolorki moga sie tylko podobac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 11.08.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Wiola, jak masz wykończony komin tzn. czy na czapie chyba betonowej? masz coś jeszcze coś co miałoby chronić ten beton od góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.08.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Wwiola dla mnie super , rewelacja Musicie uwierzyc na słowo, że wygląda nieźle. A kolor w rzeczywistości jest słomkowy nie zólty ! Ja wierzę w to co widzę a jest moim zdaniem hajnie Wow naewt meble kupiliście, czekam, czekam czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 14.08.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 kolejne dni mijająi u Ciebie cicho...co się dzieje u Was na budowie, a raczej w prawie wykończonym domku?kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.08.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 dzięki za szybką odpowiedź!!!!!i wielkie gratulacje!!!! to już nie budowa, tylko dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 20.08.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 śliczny parkiet. Wiolu, czy to jest I, II czy III klasa dębu? Jakim lakierem go lakierowałaś?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.08.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Wiola, jak u Was pieknie sie zrobilo. Szybko Wam to wszystko poszlo. Parkiet sliczny, meble bardzo ladne, ale najbardziej to mnie zauroczyla Wasza coreczka.... (Jak ja kocham dzieci!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 20.08.2006 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 śliczny parkiet. Wiolu, czy to jest I, II czy III klasa dębu? Jakim lakierem go lakierowałaś? pozdrawiam To jest parkiet dębowy w klasie "select", cokolwiek to znaczy. Lakierowany zwykłym domaluksem classik. I dzięki za miłe słowa . Zeljka . Udała nam się córcia prawda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.08.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Bardzo sie udala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.08.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 No, no już mebelki w domu. Kanapa piękna a jeszcze piękniejsza córcia (czyżbym patrzyła pod kątem przyszłych synowych? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmer 24.08.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Wwiola,czy mogłabyś podać namiar na piasek kwarcowy z Szemudu?Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 25.08.2006 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Namiary podane przez Kolię (przy okazji pozdrawiam jesli to czyta ) Firma Tysand, tel. 058 676 11 66, 058 676 28 38. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.08.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Gratulacje!!! to super świetna wiadomość!!!! Wszystkiego naj... w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.08.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Wwiolu czyli już Spełniło się Wasze Marzenie.Życzę samych szczęśliwych chwil w nowym domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 28.08.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Witaj Wiolu Chciałabym Cię spytać (o ile jeszcze pamiętasz ) jakim kolorem wykańczaliście swoją nadbitkę (dach tarasu od spodu). To był Sadolin czy coś innego, połysk, mat? Bardzo mi się podoba ten kolor, my u siebie też planujemy taką nadbitkę tylko mamy problem z doborem koloru Pozdrawiam, gratuluję przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 30.08.2006 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Nadbitkatopalisander z nobilesu. Firma jest ważna, bo inne palisandry sa ciemniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts