_Beti_ 19.10.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 jak to nikt nie czyta JA CZYTAM tylko się jakoś nie ujawniam bo czasu mało aby pisać Pozdrawiam i pisz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 19.10.2006 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 O Beti miło mi Cię tutaj widzieć . A z czasem to juz tak jest w czasie budowy . Zimą będzie go zdecydowanie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.10.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 ja też czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 20.10.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Ja czytam. I właśnie się zastanawiałam kiedy w końcu pogonisz tych majstrów... brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata76 28.10.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Też czytam. Mam pyutanie, jak sprawuje sie finishparkiet? CZy sami go impregnowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.11.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 WWiola ale masz piękniscie w domu Dawno u ciebie nie byłam a tu peosze prosze Ten siostrzeniec to fajnie powiedział Szczerośc w najlepszyum wydaniu Duyżo zdrówka życze się wszyskim na fotkach nam chwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.11.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Gratulujemy imprezki! ale gdzie zdjęcia kominka.... czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 02.11.2006 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Ze zdjęciami kłopot. Po prostu internet nie działa jak trzeba i narazie nie mam szans ich pokazać niestety . A finishparkiet zachowuje sie bardzo dobrze. Przetrwał bez uszczerbku imprezę nawet . Zarówno ten lakierowany przez nas jak i gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.11.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 dzięki za zdjęcia kominka....bardzo mi się podoba a z naszego frontu- jutro mają wejść cieśle, ale ja jestem załamana ilością wody wewnątrz domu, ilością błota wokół...Wracam do Twojego dziennika, bo jednak tchnie optymizmem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.11.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Fajnie u ciebie, kuchnia przytulna A kominek przeszedł prawdziwie wielką metamorfozę a moz elepiej z kaczątka w łabędzia sie przeobrazieł Podoba mie sie Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 05.11.2006 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Dzieki za dobre słowa ale ja jestem załamana ilością wody wewnątrz domu, ilością błota wokół...Wracam do Twojego dziennika, bo jednak tchnie optymizmem Joanna nie masz co się załamywać. Zobaczysz w przyszły roku tez będziesz się chwalić . Bo jak juz się zamieszka, to drobne smutki są spychane w kąt. U nas też błoto, a jakże, i ponuro i zimno. W domu jednak przy kominku z dobrą książką w dłoni czy na forum (jak ja w tej chwili wszstkie smutki znikają i jest... No cudnie jest I powiem Wam w tajemnicy : Jestem strasznie dumna z siebie, jestem strasznie dumna, ze udało nam się zbudowac ten dom. A teraz mamy resztę życia na to, by go upiększać i, by w nim ŻYĆ po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.11.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Dzieki za dobre słowa ale ja jestem załamana ilością wody wewnątrz domu, ilością błota wokół...Wracam do Twojego dziennika, bo jednak tchnie optymizmem Joanna nie masz co się załamywać. Zobaczysz w przyszły roku tez będziesz się chwalić . Bo jak juz się zamieszka, to drobne smutki są spychane w kąt. U nas też błoto, a jakże, i ponuro i zimno. W domu jednak przy kominku z dobrą książką w dłoni czy na forum (jak ja w tej chwili wszstkie smutki znikają i jest... No cudnie jest I powiem Wam w tajemnicy : Jestem strasznie dumna z siebie, jestem strasznie dumna, ze udało nam się zbudowac ten dom. A teraz mamy resztę życia na to, by go upiększać i, by w nim ŻYĆ po prostu. dlatego czytam dzienniki, żeby to zobaczyć, że właściwie każdy ma jakieś przepychanki (nawet Ty mimo że jesteś z branży) a jednak jakoś dociąga swoją budowę i jest zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 05.11.2006 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 06.11.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Kominek naprawdę super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.11.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 W imieniu czytających- dzięki za pozdrowienia ps. poczytania robotników pozostawię bez komentarza, zwł. w aspekcie tego co w naszym mieście wczoraj się wydarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.11.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! http://www.e-kwiaty.pl/photo/goracy_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.11.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 100 lat, 100 lat ... oby Ci się szczęściło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 28.11.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Wiolu, bardzo cieszy to , co piszesz, no może poza awarią pieca. Jak zaczęłaś pisać malutkimi literami, to miałam inne skojarzenia Pozdrawiam serdzecznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 29.11.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Życzę dużo, dużo miłości... dbajcie o siebie i swoją miłość. Cieszę się, z tego że Wam tak dobrze To oprócz zdrowych dzieci kolejna niezbędna do życia sprawa... Ściskam mocno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.12.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 http://www.bizz.pl/kartki/nowe/images/new2/boze236.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts