Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do marze?... a raczej do dziennika budowy wwioli

Recommended Posts

Dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności, wesołych i spokojnych Świąt Bożego narodzenia oraz spełnienia wszystkich marzeń i planów w 2007 roku - Tobie, Twojej rodzinie i przyjaciołom

Neferka

http://www.cardsdirect.com/images/christmascards/X3352_M.jpg

• Odpowiedzi 366
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...

Wiola fajnie, że wróciłaś :D Teraz w wysypie nowych dzienników, najbardziej lubię powracać do tych starych.

Życzę Ci spełnienia Twego marzenia. Chyba się domyślam jakiego w myśl wątku "Nowy domek..." Mam rację (No chyba, że to nie to :oops: , to taka moja babska intuicja)?. U mnie takie marzenie się spełniło, w czerwcu przybędzie nasz trzeci dzidziuś na świat :D .

Ech ta babska intuicja ...... :D :D :D

Ania może kichnij na mnie albo co :D . Może się zarazę :D .

I wiesz ja też najbardziej lubię te stare dzienniki, z czasów kiedy my sie budowalismy. Popodglądać czyi inni są tak samo zachwyceni :) .

Trzymajcie kciuki dziewczyny, bo u nas nie wystarczy wykorzystać tylko sypialnię :oops: .

Witaj Wiolu :) Dzisiaj po raz pierwszy przeczytalam ( po lebkach) twoj dziennik budowy ( wybralam go ze wzgledu na twoje imie :)

:Bardzo mnie zainteresowal. Ja jestem na samym poczatku drogi czyli na etapie uzbrajania dzialki , zalatwiania papierków itd. Mam zamiar zaczynac na wiosne i chcialaby wybudować sie przyjanmniej tak szybko jak ty.

Mam dla kogo.... dwie dwuletnie "inwestrorki: :lol: Domek macie sliczny, kominek super. Bede zagladac do twojego dziennika - ku pokrzepieniu serca :) Zyczę wam wygodnego i szczęsliwego mieszkania w tym waszym gniazdku - no i powiekszenia rodziny :lol:

Witaj imienniczko.

Budowanie dla nas było wielką frajdą (pomimo problemów, a może także dzięki ich przezwyciężaniu 8) i tego Tobie również zyczę.

A mieszkanie...

Cóż nie spodziewałam się, że będzie tak. Wczesniej każdą chwilę spędzałam przed komputerem w internecie :oops: teraz wole popatzrec na ogień w kominku. Sprzątanie byo bardzo przykrym obowiązkiem więc unikałąm go jak ognia terazsprawia przyjemnośc prawie.

Trzymam kciuki za zrealizowanie planów, bo naprawdę warto !

Oj Wiolu , pewnie wiesz co mówisz :) Też chciałabym juz siedziec przy swoim kominku i sprzątać swoj wlasny domek. Niektórzy ostrzegaja mnie ze bedzie duzy i duzo sprzatania ale ja mysle ze w duzym domu wszystkko znajduje swoje miejsce i łatwiej utrzymać porządek.

Wiesz bardzo podoba mi się twoj zadaszony taras też mam coś takiego w projekcie. Mam nadzieję ze się sprawdza? Mogę zapytać jaki jest duży ? I czy zbytnio nie zacienia pomieszczenia ?

Ciekawa jestem też czy zamiesciłas gdzies rzuty twojego domku? Chętnie bym go sobie ogladnęla ;)

Pozdrawiam cieplutko .

ma nadzieję, że latem dołączę do "klubu siedzących na tarasie"

nasz sąsiad jeszcze nie zaczął budowy, a dwaj następni są trochę dalej niż my, ale wygląda, że wszyscy przeprowadzimy się wtym roku

jutro kończą kłaść tynki, po niedzieli będą pracować hydraulicy, mariano od rekuperacji, a na zewnątrz, jak pogoda pozwoli, może coś się zmieni na dachu...

Wwiola

z wielką pokorą i wstydem muszę Ci się przyznać do strasznego przestępstwa ....

ukradłam twój taras - narazie na etapie projektu

zamierzam jeszcze zawłaszczyć te ozdoby na szczycie - jakoś tak na a .. się nazywają

Tak poważnie to bardzo spodbał mi się twój taras - z podbitką i innymi detalami włacznie i utkwił mi wpamięci.

Śmieszne jest to że nie zapisałam sobie na "twardzielu" gdzie ja to widziałam i na pałę opowiadałam architektowi czego ja od niego chcę.

W niedzielę po ostatnim spodkaniu z architektem (przed ostatecznym złożeniem projektu) na spokojnie ja prosze Ciebie z kawusią siadam do forum i coo

i proszę bardzo twój dziennik sam wlazł mi w ręce - prawda że złośliwość rzeczy martwych???

niemniej mam nadzieję że pomimo tej potwornej kradzieży nie obrazisz się na mnie śmiertelnie

powodzenia w dalszym działaniu