Nefer 21.12.2006 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności, wesołych i spokojnych Świąt Bożego narodzenia oraz spełnienia wszystkich marzeń i planów w 2007 roku - Tobie, Twojej rodzinie i przyjaciołomNeferka http://www.cardsdirect.com/images/christmascards/X3352_M.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.12.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 http://212.244.189.200/pics/choinka.jpg 'Mizerna cicha, stajenka licha, pełna niebieskiej chwały,oto leżący przed nami śpiący w promieniach - Jezus mały' życzenia błogosławieństwa Bożego w każdym dniu Nowego Roku składa Maksiu z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.12.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Wwiolu! Tobie i Twoim bliskim życzymy pogodnych i spokojnych świąt oraz wszystkiego najlepszego na nadchodzący rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 10.01.2007 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Strasznie Wam wszystkim dziękuję za życzenia. Bardzo mi miło zwłąszcza, ze nie byłam na tym forum od dawna. Dziękuję ! I czytającym również zyczę wszystkiego co najlepsze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Wiola fajnie, że wróciłaś Teraz w wysypie nowych dzienników, najbardziej lubię powracać do tych starych. Życzę Ci spełnienia Twego marzenia. Chyba się domyślam jakiego w myśl wątku "Nowy domek..." Mam rację (No chyba, że to nie to , to taka moja babska intuicja)?. U mnie takie marzenie się spełniło, w czerwcu przybędzie nasz trzeci dzidziuś na świat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.01.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 To zaczynam trzymać kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 11.01.2007 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Ech ta babska intuicja ...... Ania może kichnij na mnie albo co . Może się zarazę . I wiesz ja też najbardziej lubię te stare dzienniki, z czasów kiedy my sie budowalismy. Popodglądać czyi inni są tak samo zachwyceni . Trzymajcie kciuki dziewczyny, bo u nas nie wystarczy wykorzystać tylko sypialnię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.01.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Wiola, no to trzymam kciuki żeby się udało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Violek 17.01.2007 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Witaj Wiolu Dzisiaj po raz pierwszy przeczytalam ( po lebkach) twoj dziennik budowy ( wybralam go ze wzgledu na twoje imie :Bardzo mnie zainteresowal. Ja jestem na samym poczatku drogi czyli na etapie uzbrajania dzialki , zalatwiania papierków itd. Mam zamiar zaczynac na wiosne i chcialaby wybudować sie przyjanmniej tak szybko jak ty. Mam dla kogo.... dwie dwuletnie "inwestrorki: Domek macie sliczny, kominek super. Bede zagladac do twojego dziennika - ku pokrzepieniu serca Zyczę wam wygodnego i szczęsliwego mieszkania w tym waszym gniazdku - no i powiekszenia rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 19.01.2007 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Witaj imienniczko. Budowanie dla nas było wielką frajdą (pomimo problemów, a może także dzięki ich przezwyciężaniu i tego Tobie również zyczę. A mieszkanie... Cóż nie spodziewałam się, że będzie aż tak. Wczesniej każdą chwilę spędzałam przed komputerem w internecie teraz wole popatzrec na ogień w kominku. Sprzątanie byo bardzo przykrym obowiązkiem więc unikałąm go jak ognia terazsprawia przyjemnośc prawie. Trzymam kciuki za zrealizowanie planów, bo naprawdę warto ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Violek 19.01.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Oj Wiolu , pewnie wiesz co mówisz Też chciałabym juz siedziec przy swoim kominku i sprzątać swoj wlasny domek. Niektórzy ostrzegaja mnie ze bedzie duzy i duzo sprzatania ale ja mysle ze w duzym domu wszystkko znajduje swoje miejsce i łatwiej utrzymać porządek. Wiesz bardzo podoba mi się twoj zadaszony taras też mam coś takiego w projekcie. Mam nadzieję ze się sprawdza? Mogę zapytać jaki jest duży ? I czy zbytnio nie zacienia pomieszczenia ? Ciekawa jestem też czy zamiesciłas gdzies rzuty twojego domku? Chętnie bym go sobie ogladnęla Pozdrawiam cieplutko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 22.01.2007 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Rzutów nie ma, bo to projekt indywidualny. Taras ma jakieś 18m2. Pewnie trochę zacienia salon mimo wykuszu, ale nie jest to w zaden sposób uciążliwe, ani wręcz zauważalne. Myslę, że latem będzie tylko lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.01.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 ma nadzieję, że latem dołączę do "klubu siedzących na tarasie" nasz sąsiad jeszcze nie zaczął budowy, a dwaj następni są trochę dalej niż my, ale wygląda, że wszyscy przeprowadzimy się wtym roku jutro kończą kłaść tynki, po niedzieli będą pracować hydraulicy, mariano od rekuperacji, a na zewnątrz, jak pogoda pozwoli, może coś się zmieni na dachu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 30.01.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Wwiolaz wielką pokorą i wstydem muszę Ci się przyznać do strasznego przestępstwa ....ukradłam twój taras - narazie na etapie projektuzamierzam jeszcze zawłaszczyć te ozdoby na szczycie - jakoś tak na a .. się nazywająTak poważnie to bardzo spodbał mi się twój taras - z podbitką i innymi detalami włacznie i utkwił mi wpamięci. Śmieszne jest to że nie zapisałam sobie na "twardzielu" gdzie ja to widziałam i na pałę opowiadałam architektowi czego ja od niego chcę.W niedzielę po ostatnim spodkaniu z architektem (przed ostatecznym złożeniem projektu) na spokojnie ja prosze Ciebie z kawusią siadam do forum i cooi proszę bardzo twój dziennik sam wlazł mi w ręce - prawda że złośliwość rzeczy martwych???niemniej mam nadzieję że pomimo tej potwornej kradzieży nie obrazisz się na mnie śmiertelniepowodzenia w dalszym działaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 02.02.2007 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 MaEmi oczywiście, ze się nie obrażę . Kradnij na zdrowie ! Mnie jest nawet miło z powodu tej "kradzieży" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 02.02.2007 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Joanna już tynki ? Ło rany, toz ta kawka na tarasie to już na 100% pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.02.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Jeśli już mieszkacie, to oczywiście że TO coś znaczy nowy dom, nowe.... Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.02.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Wiola, ten obrus, to pewnie już na chrzciny . A może najpierw coś na pościeli dla dzieciaczka wydziergasz ? Kolejna utalentowana osoba na naszym forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.02.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Joanna już tynki ? Ło rany, toz ta kawka na tarasie to już na 100% pewna przewody od wentylacji mechanicznej położone, hydraulika i ogrzewanie się robi i dach też w tym roku sprzyja nam pogoda, czego nie można o Waszej zeszłorocznej powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.02.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Cytat I teraz znów mnie ssie... Po 5 letniej przerwie. ciekawe.... a nudności, zawroty głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts