Wwiola 05.02.2007 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Hehe, dałam upust namiętności i działam. Wzięłąm takie tempo, że za jakiś rok obrus będzie gotowy . Co do innych "objawów" to nie zauważyłam . przewody od wentylacji mechanicznej położone, hydraulika i ogrzewanie się robi i dach też Joanna to znaczy, że przeprowadzka kiedy ? Maj, czerwiec ? Ale fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.02.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Wiola, ja też chcę wiosny, ogrodu, słoneczka (dzisiaj u nas świeci, aż czuje się wiosnę). Zima jest męcząca, chociaż ta w tym roku wyjątkowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.02.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Fajnie, że będziesz otaoczona samymi nowymi domkami. Tylko żeby jeszcze sąsiedzi byli OK. W takim wypadku powiedzenie "dobry sąsiad lepszy niż pies" się sprawdza. Wiem coś o tym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 09.02.2007 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Ja tez wiem . Pierwsi sąsiedzi są bardzo w porządku, trzymamy się razem i nawet w pewien sposób sie zaprzyjaźnilismy. O reszcie narazie jeszcze niewiele wiem:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.02.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Hehe, dałam upust namiętności i działam. Wzięłąm takie tempo, że za jakiś rok obrus będzie gotowy . Co do innych "objawów" to nie zauważyłam . przewody od wentylacji mechanicznej położone, hydraulika i ogrzewanie się robi i dach też Joanna to znaczy, że przeprowadzka kiedy ? Maj, czerwiec ? Ale fajnie. mamy wstępna obietnicę na 22 lipca, ale czerwiec też padł już zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.02.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Wiola, gdzie kupowałaś styropian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.02.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Wiola, wiosna ponoć już blisko . Ja też chętnie podziałałabym już coś w ogródku, posadziła nowe roślinki. I pokosiłabym trawkę, to moje ulubione zajęcie relaksujące . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.03.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Poszukuje informacji na forum i w Twoim dzienniku znalazłam takie oto zdjęcie:http://img143.imageshack.us/img143/3500/img10168ok.th.jpgCzy potrafisz mi powiedzieć jakie profile i jak zamocowane zostały wykorzystane w tym obniżeniu sufitu, które miało zamaskować rury? Chcemy coś podobnego zrobić i nie bardzo wiem jakich profili powinniśmy użyć. Szczególnie interesuje mnie do jakich profili przymocowana jest czołowa płyta tego obniżenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 15.03.2007 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 To obniżenie robił faachowiec, więc na 100% nie wiem, ale z tego co pamietam były to katowniki chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.03.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 chyba przejadę się obejrzeć Twój domek i podjazd z zza płota.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 29.03.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 potwierdzam, że płota nie ma, a podjazd jest... choć zajrzałam z pewnej odległości, ale samochód był inny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 02.04.2007 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 zajrzałam z pewnej odległości Joanna jak mogłaś ??? Trzeba było przyjść wypić z nami jakąś kawę tudzież inne piwo, a Ty mi tu "z pewnej odległoście" a fee ! Ps. Chociaż jeśli samochód był inny to znaczy, że w domu moje ślubne szczęście było samo. Na przyszłość poproszę nie "z pewnej odległości" tylko z bliska. Zapraszam serdecznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.04.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 zajrzałam z pewnej odległości Joanna jak mogłaś ??? Trzeba było przyjść wypić z nami jakąś kawę tudzież inne piwo, a Ty mi tu "z pewnej odległoście" a fee ! Ps. Chociaż jeśli samochód był inny to znaczy, że w domu moje ślubne szczęście było samo. Na przyszłość poproszę nie "z pewnej odległości" tylko z bliska. Zapraszam serdecznie ! Dzięki za zaproszenie! Na pewno skorzystamy! Masz ten sam numer komórki, czy zmieniłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 03.04.2007 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Masz ten sam numer komórki, czy zmieniłaś? Wciąż ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 07.04.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Złociutkich kaczuszek, jajeczek dzbanuszek, słodziutkich baranków, słonecznych poranków, wiosennej euforii, a w brzuszku świątecznych kalorii.Życzy Beti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 07.04.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Masz ten sam numer komórki, czy zmieniłaś? Wciąż ten sam to pewnego dnia zadzwonię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 07.04.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 No i oczywiście wesołych Świąt dla Ciebie i Twojej rodziny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.05.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 aż ciekawa jestem, jakie są ceny na rynku... jaki kolor wybraliście? u nas zaczęli ocieplenie, mamy też kominek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.05.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Wiolu, czy wiesz, kiedy będą targi w Starym Polu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 02.06.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Przepiękny domek. Taki w moim stylu. Nasz jest podobny. I też chciałabym 'ukraść' te ozdoby dachowe. I tynk. W wątku o elewacjach napisałaś, że to tynk Florida F2 z ceresitu. Jaki to tynk: akrylowy, silikatowy czy jakiś inny? Dokładnie jaki to odcień, bo nie wiem czy zdjęcie nie przekłamuje a wygląda rewelacyjnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts