Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do marze?... a raczej do dziennika budowy wwioli

Recommended Posts

Hehe, dałam upust namiętności i działam. Wzięłąm takie tempo, że za jakiś rok obrus będzie gotowy :D :D :D .

Co do innych "objawów" to nie zauważyłam :lol: :lol: :lol: .

przewody od wentylacji mechanicznej położone, hydraulika i ogrzewanie się robi i dach też

Joanna to znaczy, że przeprowadzka kiedy ? Maj, czerwiec ?

Ale fajnie.

• Odpowiedzi 366
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hehe, dałam upust namiętności i działam. Wzięłąm takie tempo, że za jakiś rok obrus będzie gotowy :D :D :D .

Co do innych "objawów" to nie zauważyłam :lol: :lol: :lol: .

przewody od wentylacji mechanicznej położone, hydraulika i ogrzewanie się robi i dach też

Joanna to znaczy, że przeprowadzka kiedy ? Maj, czerwiec ?

Ale fajnie.

mamy wstępna obietnicę na 22 lipca, ale czerwiec też padł

już zapraszamy

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Poszukuje informacji na forum i w Twoim dzienniku znalazłam takie oto zdjęcie:

http://img143.imageshack.us/img143/3500/img10168ok.th.jpg

Czy potrafisz mi powiedzieć jakie profile i jak zamocowane zostały wykorzystane w tym obniżeniu sufitu, które miało zamaskować rury? Chcemy coś podobnego zrobić i nie bardzo wiem jakich profili powinniśmy użyć. Szczególnie interesuje mnie do jakich profili przymocowana jest czołowa płyta tego obniżenia.

• 2 weeks później...
zajrzałam z pewnej odległości

Joanna jak mogłaś ??? :D :D :D

Trzeba było przyjść wypić z nami jakąś kawę tudzież inne piwo, a Ty mi tu "z pewnej odległoście" a fee !

Ps. Chociaż jeśli samochód był inny to znaczy, że w domu moje ślubne szczęście było samo.

Na przyszłość poproszę nie "z pewnej odległości" tylko z bliska. Zapraszam serdecznie !

zajrzałam z pewnej odległości

Joanna jak mogłaś ??? :D :D :D

Trzeba było przyjść wypić z nami jakąś kawę tudzież inne piwo, a Ty mi tu "z pewnej odległoście" a fee !

Ps. Chociaż jeśli samochód był inny to znaczy, że w domu moje ślubne szczęście było samo.

Na przyszłość poproszę nie "z pewnej odległości" tylko z bliska. Zapraszam serdecznie !

Dzięki za zaproszenie! Na pewno skorzystamy!

Masz ten sam numer komórki, czy zmieniłaś?

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
Przepiękny domek. Taki w moim stylu. Nasz jest podobny. I też chciałabym 'ukraść' te ozdoby dachowe. I tynk. W wątku o elewacjach napisałaś, że to tynk Florida F2 z ceresitu. Jaki to tynk: akrylowy, silikatowy czy jakiś inny? Dokładnie jaki to odcień, bo nie wiem czy zdjęcie nie przekłamuje a wygląda rewelacyjnie!