wasiek 13.07.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Witam, przeczytałam Twój dziennik z ciekawością. Dobre jest to nasze pisanie. Sami później na pewno tez z przyjemnościa będziemy czytać to o czym pisalismy na bieżąco podczas zmagań z fachowcami.... A tak ze spraw związanych z budową to mam pytanie - czy warto założyć centralny odkurzać? Właśnie się nad tym zastanawiam - póki mam czas.... Napisz proszę, czy rzeczywiscie zdaje on egzamin. A tak w ogóle to budujemy się w Jagodniku - tam powstaje wymarzony domek mojego męża..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 17.07.2007 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Witam krajankę O odkurzaczach był tutaj strasznie długi wątek i opinie różne.Ci co mają mówią o nim z uznaniem, co nie mają wieszają psy. Ja należę do tych pierwszych. I gdybym go miała pewnie bardzo ułatwiłby mi pracę. Narazie niestety sa same rurki bez jednostki centralnej. Te kilkaset zł wydane na rurki w żaden sposób nie wpłynęły na koszt budowy, a samą jednostkę cent. kupimy w momencie dopływu gotówki. Sasiedzi mają i strasznie im zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 17.07.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 dzieki za odpowiedź i zaraz kolejne pytanie - jaka firma robiła ci montaż rurek do odkurzacza? Zrobili to szybko? No i jak sie mieszka tego troszke Ci zazdroszczę bo cos czuję, że tak mocno jak nie chciałam budować domu tak teraz mocno chciałabym juz w nim zamieszkać. dziwne, nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://img.123greetings.com/thumbs/edec_c_spirit/8540-027-18-1052.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.12.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 http://212.244.189.200/pics/choinka.jpg 'Mizerna cicha, stajenka licha, pełna niebieskiej chwały,oto leżący przed nami śpiący w promieniach - Jezus mały' życzenia błogosławieństwa Bożego w każdym dniu Nowego Roku dla Ciebie i całej rodzinki składa Maksiu z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.03.2008 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://kartki.onet.pl/_i/d/wydmuszki_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 17.07.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Witaj Wiolu:D! Już 4 lata mieszkasz u siebie. Może przeczytasz a może nie, jednak wielkie gratulacje ode mnie, super domek, extra wnętrza, po prostu moje klimaty. Jesteś zadowolona z ciemnej podłogi w jednej z łazienek, ja też taką planuję, a niektórzy odradzają, że bardzo pracochłonna, każdy pyłek, kropelkę wody widać. A mnie się tylko taka podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts