YaMarzena 10.07.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Wwiola, no to zaczęłyśmy prawie równocześnie Będę śledziła Twoje postępy z zaciekawieniem, niech Ci się pnie do góry! Pozdrawiam i trzymam kciuki za budowę YaMarzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.07.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Wyrazy współczucia! Rzeczywiście deszcz jest dziś i wczoraj też paskudny i obfity. Ale jeszcze będzie ładnie i pogoda się poprawi, to lepiej ruszysz. Głowa do góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.07.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Wwiola, już się przejaśnia. Głowa do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 29.07.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 było słońce, ma być i deszcz, to podleje Twój domek, żeby szybciej rósł. Byle do przodu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.08.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Współczujemy! Czy możesz przysłać nam na priva dane tej firmy, którą pogoniłaś? My właśnie zbieramy dane, bo planujemy wprzyszłym roku zacząć. Myślałam, że jak pracujesz w tej branży to pójdzie Ci łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 22.08.2005 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Żeby było ciekawiej, to firma, która pogoniłam była z polecenia . Facet sie głupio tłumaczył, ze robił "nie tymi ludźmi". Cóz nabrał zleceń i na naszą budowe przysłał ludzi spod budki z piwem . UBTRANS - Grzegorz Kaczyński - nie będę tego pisać na priv, nie oszczedzam partaczy. A jeśli chcecie moge na priv podac wam namiary na firmę budująca u sąsiada. Ja się na nich nie załapałam, bo nie pasują nam terminy, ale naprawde ta budowa jest prowadzona nimal wzorowo. Zazdroszczę mu z całego serca zwłaszcza, ze nawet nie jest droga ta firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.08.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Żeby było ciekawiej, to firma, która pogoniłam była z polecenia . Facet sie głupio tłumaczył, ze robił "nie tymi ludźmi". Cóz nabrał zleceń i na naszą budowe przysłał ludzi spod budki z piwem . UBTRANS - Grzegorz Kaczyński - nie będę tego pisać na priv, nie oszczedzam partaczy. A jeśli chcecie moge na priv podac wam namiary na firmę budująca u sąsiada. Ja się na nich nie załapałam, bo nie pasują nam terminy, ale naprawde ta budowa jest prowadzona nimal wzorowo. Zazdroszczę mu z całego serca zwłaszcza, ze nawet nie jest droga ta firma. Dzięki! Prosimy o namiary na porządnąfirmę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.08.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Napiszę tylko "OBY", jak sama powiedziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 29.08.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Przyłączam się do śpiewu, jako Twój chórek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.09.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 A jeśli chcecie moge na priv podac wam namiary na firmę budująca u sąsiada. Ja się na nich nie załapałam, bo nie pasują nam terminy, ale naprawde ta budowa jest prowadzona nimal wzorowo. Zazdroszczę mu z całego serca zwłaszcza, ze nawet nie jest droga ta firma. a co z tymi namiarami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 22.09.2005 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Wybaczcie, ale jestem zalatana do granic mozliwości i zwyczajnie zawsze zapominałam wziąć wizytówke od majstra. Tym razem sie udało i poszły namiary na priv -pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.09.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Otrzymaliśmy. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 01.10.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Wiola! Ale czekamy na zdjęcia!!! może być bez kościotrupków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.10.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Gratulacje z powodu wiechy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 02.10.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 gratuluję wiechy!!! a do zdjęć polecam: http://photobucket.com/ albo http://www.imageshack.us/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 05.10.2005 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 dzieki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.10.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Fajne zdjęcia, ale nie mieszczą mi się w kadrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 06.10.2005 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Bo nie umiem ich obrabiac Niech mnie ktoś nauczy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.10.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Widzę,że ze zdjęciami lepiej. Brawo!! Ja jeszcze tego nie umiem robić, ale zakup aparatu cyfrowego mamy też zaplanowany na czas budowy. Widzę, że dach będziesz kryła papą, a nie folią- czy tak jest lepiej?Pogoda jak na razie świetna, oby tak dalej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.10.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 masz dobrze,że się znasz na budowaniu. My będziemy musieli polegać na fachowcach. mam nadzieję, że zdecydujemy się na porządnych ludzi. Byliśmy dziś niedaleko Gdańska obejrzeć budowę domu w paprociach. podjęliśmy już decyzję, że kupimy ten projekt. Pozdrawiam Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts