Joanna i Janusz 26.10.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Czy zauwazyliscie, ze prawie każda mama budująca, wśród zdjęć budowlanych zawsze przemyci choc jedno własnej pociechy ? nooooo ciekawe spostrzeżenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.10.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 U nas tez zimno, brrr. No to czekamy na zdjecia...To juz nie dlugo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 30.10.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Bardzo dobrze gościowi od dachówki Domek wygląda ślicznie, no i ten taras....faktycznie będzie fajnie. Co do kuchni, to ciekawa jestem na co się w końcu zdecydujesz. Ja wolę otwarte przestrzenie, ale to co pokazałaś jest fajne. Niby zamknięta a otwarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 30.10.2005 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Chyba zostanie jak jest, z tym "nibyoknem". Szukałam czegos pośredniego między zamknieciem i otwarciem i chyba udalo mi sie coś wymyśleć . Zawsze można coś w "nibyokno" wstawić, by zaslonic bałagan kuchenny (a to moja wada niestety ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 30.10.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Zawsze można coś w "nibyokno" wstawić, by zaslonic bałagan kuchenny (a to moja wada niestety ) ...nie tylko Twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 30.10.2005 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Dobrze, ze nie jestem w tym osamotniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.10.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Tam gdzie nie ma gotowania nie ma balaganu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.10.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Tam gdzie nie ma gotowania nie ma balaganu. sama prawda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.10.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Przejeżdżaliśmy dziś przez Rubno i widzieliśmy Twój dom! Co prawda zasłaniał nam dom sąsiada, ale prezentuje się doskonale. Te deski wiatrowe, to świetny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.11.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 wczoraj znowu byłam w Rubnie, tym razem służbowo i widziałam znowu kawałek Twojego domku od strony ulicy Pszenicznej! Pięknie rośnie! Konflikty się zdarzają, jutro bedzie lepiej! Przy takich wydatkach jak budowa,zawsze nerwy trochę szwankują! Nie martw się za dużo! najwyżej troszeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.11.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 przykro mi z powodu samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.11.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Przeczytałam właśnie o Twoich kłopotach z podjazdem do domu po deszczu, a ostatnio sie zastanawiałam,jak będzie z podjazdem do Was zimą- jest to nieco "stroma" ulica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 05.11.2005 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 "Nieco" hehe, ładne mi nieco . Po prostu łudzę się, że zanim zamieszkamy "coś" z tą drogą zrobimy. Tylko co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.11.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 "Nieco" hehe, ładne mi nieco . Po prostu łudzę się, że zanim zamieszkamy "coś" z tą drogą zrobimy. Tylko co ??? może łańcuchy na koła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 07.11.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Oj, faktycznie pechowo z tym samochodem. Ale już po wszystkim i będzie co znajomym opowiadać A z błotem przed domem to nie tylko Ty, bidulko musisz się użerać. I na pewno nie będzie tak zawsze. Tam gdzie trzeba położycie kostkę, albo co, a tam gdzie nie kostkę to trawę posadzicie i już będzie zupełnie inaczej. Gorzej, jeżeli można się zakopać na całym odcinku drogi. Tak z kilometr. Jak u nas. Tu dopiero jest dylemat co z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.11.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 DObrze, że już robisz ranking firm, bo za rok będęwiedziała do kogo się zgłosić o radę. Pani Architekt wydaje mi się kompetentną osobą. Na razie powiększyła nam budynek i twierdzi ,że to nie będzie drogo kosztować. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 18.11.2005 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Ja mam bardzo dobre zdanie o Waszej Pani Architekt, myslę więc, że wszystko będzie dobrze. Również pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.11.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.11.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Wiola z tym drewnem to rewelacyjny pomysł! Twój cieśla jest godny pozazdroszczenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 19.11.2005 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Czy rewelacyjny sie okaże . A cieślę polecam ze wszystkich sił. nie jest może najtańszy, ale za to super klasy fachowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts