Joanna i Janusz 19.11.2005 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 To może prześlij nam namiary na priwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 23.12.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Zdrowych, Wesołych i Pogodnych Świąt!!! http://img513.imageshack.us/img513/1908/ornamentm4uj.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.12.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 http://www.tmzc.las.pl/img/paczka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 23.12.2005 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Dziekuję wszystkim za życzenia. Marzącym o domu życze, by te marzenia zaczeły sie spełniać.Budującym - wytwałosci i nieograniczonych funduszy.Miszkającym... cóz wszystkiego co njalepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.12.2005 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Wiolu! Tobie i Twojej rodzinie życzę, aby przyszłe świeta były już w domu przed kominkiem...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 28.12.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Super domek (ten daszek i wykonczennie piekne) i najwazniejsze ze wyszedl spod swojej reki.Jestem ciekaw jaki masz typ dachowki bo bardzo mi sie podaoba calosciowo na dachu, ladnie przylega i tworzy rowna powierzchnie na czym mi bardzo zalezy. Chcialem badzo karpiówke ale niestety po pierwsze sama w sobie jest droga ale tez i ulozenie jest nietanie.Ile jak do tej pory wyniosl Cie stan surowy tak mniej wiecej. Ja zaczynam za jakies 3 tygodnie wiec jestem ciekaw na ile mi wystarczy pierwszej transzy. Moja ekipa bierze za podobny domek (metrazowo) 21 tys za sciany i wykonczenie kominow bez dachu. Ale jest sprawdzona i porzadna nie chialem miec problemow na wstepie.PozdrawiamCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 28.12.2005 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Witaj. Dzieki za pochwały . Dachówka to sirius ruppceramika kolor miedziany. Jest to dachówka zakładkowa na zamki boczne i górne, w związku z czym tworzy jednolite i bardzo szczelne pokrycie. Koszty... Wydalismy do tej pory ok 130 tys. przy czym sam dach kosztowała krocie (mimo, ze dośc prosty w kształcie). W tym robocizna ok 35 tys. z dachem. W kosztach tych mieszczą się też przyłącza, papierologia i organizacja budowy (barakowóz, transport, dojazdy na działkę). Pokrycie sam materiał (ale komplet z oknami dachowymi, rynnami i obróbkami) kostzował 18 tys. Pow. dach 250m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.12.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Wwiola no i slusznie ktos chyba mowil o tych zlych poczatkach a dobrym koncu (teraz tfu tfu! coby niezapeszyc ) bardzo uwaznie czytam Twój dziennik - widze ze tez branża architektoniczno - budowlana i trzymam mocno kciuki !!!! Pozdrowienia dla "malej inwestorki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 29.12.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Dzieki za informacje ale co do dachu to wyszedl Cie tanio nasz po wstepnych kalkulacjach w hurtowniach wyniosl sam material 22 tys a powierzchnia 220 m2 moze sie zalapie na jakas promocje dachowkowa Tobie sie udaloPozdrawiamCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 17.01.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 przyjdzie wiosna i dostaniesz kopa!!! Sama zmobilizujesz się do dalszej pracy! Teraz tylko wybieraj, wybieraj i wybieraj! No i przede wszystkim odpoczywaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.01.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Od samego patrzenia na taki ładny dom i takie widoczki człowiek dostaje kopa. Następne Święta to już NA PEWNO spędzicie u siebie. I to już pewnie będziecie "zasiedziałymi" mieszkańcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.01.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Wiola napisała: Ja sie te droge nieco odśnieży i posypie piaskiem bedzie zupełnie nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 21.01.2006 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Wiola napisała: Ja sie te droge nieco odśnieży i posypie piaskiem bedzie zupełnie nieźle. Nabijasz się , a ja naprawdę mam zagwozdkę jak to będzie zimą jak juz będziemy mieszkali... Jagna dzięki za dobre słowo . Mówisz "będziemy zasiedziałymi mieszkańcami" - oby oby. Wczoraj zjechali sie dziadkowie, Nika jest ich jedyną ukochaną wnusią a byla impreza w przedszkolu, no i niestety nie miałam gdzie ich przenocowac . Zostali tylko rodzice męża, bo mają dlaej do domu, moich musiałam w mroźną noc wypuścic do domu . Heh w przyszłym roku (mam nadzieję) już będe mogła "przechować' ich chocby miesiąc... No dobra 2 dni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.01.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Wiola napisała: Ja sie te droge nieco odśnieży i posypie piaskiem bedzie zupełnie nieźle. Nabijasz się , a ja naprawdę mam zagwozdkę jak to będzie zimą jak juz będziemy mieszkali... Jagna dzięki za dobre słowo . Mówisz "będziemy zasiedziałymi mieszkańcami" - oby oby. Wczoraj zjechali sie dziadkowie, Nika jest ich jedyną ukochaną wnusią a byla impreza w przedszkolu, no i niestety nie miałam gdzie ich przenocowac . Zostali tylko rodzice męża, bo mają dlaej do domu, moich musiałam w mroźną noc wypuścic do domu . Heh w przyszłym roku (mam nadzieję) już będe mogła "przechować' ich chocby miesiąc... No dobra 2 dni . nie nabijam się!!!! Byłam koło Twojej działki i chałupki jesienią po deszczu... teraz, gdy ślisko może być jeszcze gorzej! I podejrzewam, że będziecie mieć zimą problem z odśnieżaniem! Pozdrawiam i przepraszam, jeśli tak odebrałaś mojego posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 22.01.2006 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Oj Joanna nie , absolutnie nie miałam pretensji, raczej sama żartowałam z naszej "drogi". To raczej Ty żle odebrałas mój post . Przepraszam . Niestety nawet pomimo używania ikonek emocje i "zabarwienia" pisanych słów nie zawsze są widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 22.01.2006 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 A tak w ogóle to na jakim jesteście etpie? Zaczynacie na wiosnę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.01.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 A tak w ogóle to na jakim jesteście etpie? Zaczynacie na wiosnę ? architekci opóźniają się... na razie o miesiąc, czyli projekt ma być na połowę lutego, potem pozwolenie... powoli czas na szukanie ekipy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 03.02.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Mam pytanko, gdzie w Gdańsku kupowałaś te brakujące dachówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 03.02.2006 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Firma BAT Gdańsk Kokoszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 03.02.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Dzięki a domek bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts