Joanna i Janusz 22.03.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 pochwalę, pochwalę...Twój dom nabiera coraz bardziej wyglądu domu aż miło popatrzeć gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 22.03.2006 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Heh dopraszałam się komplementów i je mam, dzięki Ewa, kuzyn jest super . Na pewno ma lepiej rozwiązana strefę wejściową, ale zaprojektowany jest dla trochę inaczej zorientowanej dziłki niż moja. Wydaje mi się, ze idealny byłby na działką z wjazdem od południa tudzież wschodu. Podoba mi się ten projekt. Joanna bardzo Cię przepraszam, ze się nie odzywałam. Najpierw urlop, potem choroba zatrzymała mnie w domu. Juz pracuję, więc jeśli nadal jesteś zainteresowana kosztorysem to zapraszam . Pozdrawiam moje wierne czytelniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.03.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Heh dopraszałam się komplementów i je mam, dzięki Ewa, kuzyn jest super . Na pewno ma lepiej rozwiązana strefę wejściową, ale zaprojektowany jest dla trochę inaczej zorientowanej dziłki niż moja. Wydaje mi się, ze idealny byłby na działką z wjazdem od południa tudzież wschodu. Podoba mi się ten projekt. Joanna bardzo Cię przepraszam, ze się nie odzywałam. Najpierw urlop, potem choroba zatrzymała mnie w domu. Juz pracuję, więc jeśli nadal jesteś zainteresowana kosztorysem to zapraszam . Pozdrawiam moje wierne czytelniczki jestem nadal zainteresowana. Gdzie Cię mogę znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 23.03.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Domek z okienkami CUDNY!!! Różnica chałupy z oknami lub bez, to jak kobita z makijażem lub bez Niby takie same facjaty ale wizuz całkiem inny!!! Ten etap wbrew "uprzedzeniom" też jest BARDZOO FAJNY. Trochę bardziej absorbujący,ale widać jak chłupka z budowy w DOM się zamienia!!! Pozdrowienia i powodzenia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 23.03.2006 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Różnica chałupy z oknami lub bez, to jak kobita z makijażem lub bez Niby takie same facjaty ale wizuz całkiem inny!!! Co prawda to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 24.03.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Różnica chałupy z oknami lub bez, to jak kobita z makijażem lub bez Niby takie same facjaty ale wizuz całkiem inny!!! Co prawda to prawda niezły tekst Alfreda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.03.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 my wczoraj też podjechaliśmy do kominków na mały rekonesans. Na pytanie, czy robią też wentylacje mechaniczną, miły pan powiedział, że tak, oczywiście, robią.Ile? Już dwie... Ty chociaż się znasz na tej robocie, ale chyba tym bardziej się wkurzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 28.03.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Piękny jest ten kominek... a samochód to super sprawa, my mamy też dwa- rozwiązuje to wiele problemów, choć dziś przeżyłam z moją pandą chwile grozy, zakopałam się w błocie i potrzebowałam silnej pomocy, żeby samochód "wynieść" z błota... Poczułam sie taką słabą kobietką, jak nigdy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 28.03.2006 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 i potrzebowałam silnej pomocy, żeby samochód "wynieść" z błota... Poczułam sie taką słabą kobietką, jak nigdy.... Tak to juz jest, ze każda kobieta potrzebuje, by u jej boku był jakiś "kawałek marynarki" A własnie miałam zapytac Was. Czym będziecie sie grzać ? Bo zrezygnowalismy radośnie z komina w Waszej kotłowni a pewnie piec tam jakis będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa__b 29.03.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Co z tą Kobietą się dzieje...chwila nieuwagi, a tu proszę: taaakie postępy. Ta asymetria na kominku wygląda bardzo ciekawie, mozna przy tym bardziej wykorzystać grę kolorów uatrakcyjniajac salon, podoba mi się. Ta wnęka to chyba na drewno?? Na pewno nada ciepełka temu miejscu. Gratuluję samochodu, masz rację, wykorzystuj swój zapał i umiejętności. Mam nadzieję, że te plany związane są z budownictwem, trzymam kciuki. Ja niestety nadal czekam na działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 29.03.2006 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Wnęka oczywiście na drewno. A kominek nie wyszedł dokładnie tak jak na zdjęciu, ale i tak jest nieźle. Zdjęcie w dzienniku.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 29.03.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 i potrzebowałam silnej pomocy, żeby samochód "wynieść" z błota... Poczułam sie taką słabą kobietką, jak nigdy.... Tak to juz jest, ze każda kobieta potrzebuje, by u jej boku był jakiś "kawałek marynarki" A własnie miałam zapytac Was. Czym będziecie sie grzać ? Bo zrezygnowalismy radośnie z komina w Waszej kotłowni a pewnie piec tam jakis będzie ? tak, planujemy ogrzewanie gazowe.p.architekt mówiła o jakiejś obudowanej rurze, a piec z zamknietą komorą spalania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 30.03.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Kominek CUDO!!!!Jejku jak to fajnie , jak w domku zaczynają się pojawiać oznaki zagospodarowania wnętrz!! Asymetria daje duże możliwości aranżacji! Myślę że będzie bardzo efektownie się prezentował i niebagatelnie ozdabiał salon! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.03.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Ślicznie wygląda Twój kominek!!!! Jest po prostu piękny!! A gdy słucham informacji o położonych rurkach, kablach, hydrauliku (dobrym!!!) to mnie wprost skręca.... tak Ci zazdroszczę!!! krótko mówiąc - fajnie masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 01.04.2006 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 A gdy słucham informacji o położonych rurkach, kablach, hydrauliku (dobrym!!!) to mnie wprost skręca.... tak Ci zazdroszczę!!! Pamiętam jak w ubiegłym roku, w okolicach maja chyba, bylismy na, pustej wówczas, działce moja mama, spoglądając na dom sąsiada mówiła : "Jak ja im zazdroszczę, chciałabym, by wasz dom juz taki był". Czas szybko leci, nasz dom sie wykańcza a u sąsiada wciąż ten sam stan surowy. Także nie zazdrośc tylko... do roboty . Kiedy dostaniecie pozwolenie? Bo potem to juz szybko leci - uwierz mi . I stan surowy to właśnie najszybciej "rośnie" się zmienia. U nas cóz nowe rurki i nic takiego . Oferta bedzie gotowa na poniedziłek - własnie stan surowy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 01.04.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 A gdy słucham informacji o położonych rurkach, kablach, hydrauliku (dobrym!!!) to mnie wprost skręca.... tak Ci zazdroszczę!!! Pamiętam jak w ubiegłym roku, w okolicach maja chyba, bylismy na, pustej wówczas, działce moja mama, spoglądając na dom sąsiada mówiła : "Jak ja im zazdroszczę, chciałabym, by wasz dom juz taki był". Czas szybko leci, nasz dom sie wykańcza a u sąsiada wciąż ten sam stan surowy. Także nie zazdrośc tylko... do roboty . Kiedy dostaniecie pozwolenie? Bo potem to juz szybko leci - uwierz mi . I stan surowy to właśnie najszybciej "rośnie" się zmienia. U nas cóz nowe rurki i nic takiego . Oferta bedzie gotowa na poniedziłek - własnie stan surowy. Pozdrawiam. Jak dobrze pójdzie, to do końca kwietnia powinniśmy dostać pozwolenioe na budowę, ale.... brakuje nam jednego podpisu: uzgodnienie projektu wyjazdu z działki z administratorem drogi, a oni właśnie się skomputeryzowali i pracują wolniutko... Bardzo się cieszę, że udało Ci się tak szybko pozdrowienia PS. dokonalismy dziś zakupu "budowlanego"- kupiliśmy aparat cyfrowy, bo przy ilości zdjęć, które planujemy zrobić, mogłoby już nie starczyć na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 02.04.2006 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 PS. dokonalismy dziś zakupu "budowlanego"- kupiliśmy aparat cyfrowy, bo przy ilości zdjęć, które planujemy zrobić, mogłoby już nie starczyć na budowę Skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.04.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 PS. dokonalismy dziś zakupu "budowlanego"- kupiliśmy aparat cyfrowy, bo przy ilości zdjęć, które planujemy zrobić, mogłoby już nie starczyć na budowę Skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.04.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 oby tylko nie wróciły mrozy! nawet nie spodziewałam się takiego lasu w Rubnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 05.04.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Wiolu, teraz to naprawdę widać u Ciebie wiosnę- prace ruszyły pełną parą. Aż miło poczytać i pooglądać. A panowie od odkurzacza, faktycznie miłą niespodziankę przygotowali. I tu znowu powtórzę za poprzednikami: Kiedy u mnie tak będzię? (za rok?) Pozdrawiam i życzę szybkich postępów na budowie- bez wpadek oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts