Żelka 13.04.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 http://www.bizz.pl/kartki/nowe/images/wielkanoc/wielkanoc104.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.04.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Wszystkiego naj.... i jeszcze trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 13.04.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 http://kartki.elf.com.pl/wielkanoc/images/podwojne.jpgWESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa__b 14.04.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Wiele radości na Święta i zatrzymania czasu choć na chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czikita 20.04.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Przypadkiem natjknęłam sie na wasz dziennik budioowy. Moge zapytać ile kosztowała was sama instalacja odkurzacza centralnego? (robocizna plus materiały) Mamy gabarytowo podobny dom i naprawde mocno sie z mezem zastanawiamy nad odkurzaczem. Z jakiej firmy bedziecie mieli odkurzacz? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 20.04.2006 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Dziękuję wszystkim za zyczenia. Gapa ze mnie, ale robię to dopiero teraz . Co do odkurzacza, to mamy wszystko firmy beam i prawdopodobnie taka tez będzie jednostka centralna. Na tym etapie kosztowało to 1500zł, ale wiem, ze cena jest przynajmniej 500zł zawyżona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.04.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Hej Wwiola Projekt domu fajny i domek wygląda bardzo fajnie Jesteśmy faktycznie na tym samym etapie, teraz będę tu zaglądac by sprawdzić co i jak u ciebie Pozdówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa__b 26.04.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Wwiola, co przemawia za tynkami wap.-cement? twardość? Nie do końca się w tym orientuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.04.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Wwiola, u mnie ten sam problem jest z podloga tez bedzie trzeba poprawiac poziom po poprezdniej ekipie...Chyba tez styropianem...Ciekawe jak sie nam to uda.., bo 5cm (u nas tez) to wcale nie malo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 28.04.2006 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Ewa, tynki cem wap wybrałam po pierwsze ze względu na twardośc, a po drugie ze wzgledów czysto estetycznych. Chodzi o to, ze tynk gipsowy jest idealnie gładki niemal jak szkło, ale w przypadku minimalnego zarysowania ta rysa jest bardzo, bardzo widoczna. A praktycznie nie da sie uniknąć tyn rys w trakcie przeprowadzki i potem podczas uzytkowania. Tynk tradycyjny ma z natury lekkę strukturę i nawet jeśli sie pojawią jakies zarysowania czy drobne uszkodzenia, których praktycznie nie da sie wyeliminować w normalnym życiu, to nie sa one w efekcie tak bardzo widoczne. A tynk z piasku kwarcowego naprawde wychodzi ładny. Zeljka no właśnie z tymi podłogami mamy problem. Mój fachman (ten co robi poddasze) twierdzi, ze nie ma żadnego problemu by zlikwidować włąśnie w styropianie te nierówności. Ja praktycznie to zrobic dowiem sie jak on zacznie. mam nadzieję, ze faktycznie "da się". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 28.04.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Wspóczuję Ci problemów z gazem... A o piasku kwarcowym przeczytałam z zainteresowaniem. Dobrze,że budujesz pierwsza zawsze mogę Ci pomarudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.05.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 dopiero teraz przeczytalem od poczatku Twój dziennik i wiesz co... masz sliczny kominek... bardzo mi się podoba. Jesli mogłabys podesłać na maila kilka zdjęć kominka, w trakcie stawiania, byłbym bardzo wdzięczny, bo miałbym wtedy pokazać co mniejwięcej sam bym chciał mieć. Oczywiście zależałoby mi na zdjęciach przynajmniej odrobine wiekszych niż te które wklejaszpozdrawiamm.ps. od dziś już bedę czytał Twój dziennik regularnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.05.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Ja myśle, ze są jeszcze u nas porzadni fachowcy , tacy co to np mają gdzięs posadkę a po godzinach dorabiają Tylko znalezc takiego Trzymam kciuki za wszystko A co do mięsa czasami chyba musi polecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 02.05.2006 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Maksiu dzieki za miłe słowo. Trochę zdjęć z budowy komika mam, ale niestety nie w necie, jeśli jesteś zainteresowany podaj adres email to Ci prześlę (są duzo wieksze niż te tutaj). Ja myśle, ze są jeszcze u nas porzadni fachowcy , tacy co to np mają gdzięs posadkę a po godzinach dorabiają Tak, tylko spróbuj takiemu zlecić tynki. Toż on sam, w dodatku po południu, robiłby je ruski rok. Niestety ze względu na czas trzeba brac co jest i wtedy mamy co mamy. Co nie zmienia faktu, że kafelki i podłogi będą mi kładli moi fachowcy właśnie po godzinach. Po prostu wiem, że są to naprawdę dobrzy fachowcy i zrobią dobrze. Zresztą kafelki czy podogi nie blokują robót w innych pomieszczeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.05.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Maksiu dzieki za miłe słowo. Trochę zdjęć z budowy komika mam, ale niestety nie w necie, jeśli jesteś zainteresowany podaj adres email to Ci prześlę (są duzo wieksze niż te tutaj). z góry dziękuje, podaje adres [email protected] pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa__b 04.05.2006 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Wwiolu, wielkie dzięki za info o tynkach. Czytając ostatnie zapisy w twoim dzienniku można się trochę podłamać, jeśli chodzi o fachowców i ceny robocizny, szczególnie gdy jest się na samiutkim początku. Cóż, samo życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.05.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Cuuuuuuuuuuuuuuuudny masz ten lasek. A jakie śliczne kwiatuszki. Myślę, że takie widoczki mogą zrekompensować te opóźnienia. Pomyśl, że niedługo i tak będziesz mogła się wprowadzić, a czy to będzie miesiąc w tą czy w tamtą, to nic. Ale jakie piękne okolice bedziesz miała w pobliżu. Nie zamartwiaj się więc, tylko korzystaj z tych uroków przyrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.05.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Cudna ta wiosna w waszym lesie A to nie wiesz, ze pieniądze teraz trzeba nosić na taki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 06.05.2006 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 A to nie wiesz, ze pieniądze teraz trzeba nosić na taki wypadek Wiem oczywiście. tyle, że ta "zołza" złapała mnie na progu domu w stroju bez żadnej kieszeni. No i sie jej nie spodziwałam jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.05.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 całe szczęście mąż jeszcze kukułki nie słyszał i w nim nadzieja, ze nie da sie okukac tak na goło słuchaj męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts