ktatar156 11.05.2021 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2021 Cześć, W projekcie mam takie warstwy na stropodach garażu jak poniżej: beton papa podkładowa izolacja termiczna (stryropian płastki 12 cm + ze spadkami) mata podkładowa membrana EPDM. Mój plan jest taki, aby na beton położyć papę podkładową jak w projekcie - tylko pytanie jaką? Chodzi mi o to, aby nie wchodziła w reakcję ze styropianem i go np. nie utleniała czy coś. Na beton papę polecacie klejoną czy zgrzewaną? Później na styropian znowu papa samoprzylepna (nie wiem dlaczego w projekcie napisali mata podkładowa i co to jest ) i membrana na klej Kołkowaliście któreś warstwy dachów płaski czy wszystko na klej i nie odlatuje to przy większym wiaterku? Nie chciałbym kołkować ze względu na dziurawienie poszczególnych warstw. Garaż nieogrzewany, przybudowany do domu (nie wolnostojący). Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts