Matuesz87 11.05.2021 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2021 Witam. Wiem, że na pytanie zadane w temacie znajdę odpowiedź w necie. Jednak interesuje mnie trochę inna kwestia. Czy ktoś próbował montować te deski z większą odległością niż zalecana? Stworzyłem sobie konstrukcję pod taras z odległościami między legarami co 55 cm, gdyż pierwotnie chciałem naturalne drewno jednak już po stworzeniu konstrukcji małżonka zmieniła zdanie i chce kompozyt. Deski kompozytowe które znalazłem maja wymiary 240x140x25. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matuesz87 11.05.2021 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2021 Nie wiem czy to istotne ale dodam, że taras powstanie od strony wschodniej budynku i początkowo przynajmniej nie będzie zadaszony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts