Druidus 16.01.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 To to ja też mam.Ale pytanie o to, w jaki sposób wylot tej rury łączy się (lub nie - jeśli nie, to gdzie dochodzi) z wkładem. Niektóre wkłady kominkowe mają w tym celu specjalne "przyłącza". A jak to jest rozwiązane w Waszym przypadku i jak się sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swbeata 16.01.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Wylot rury kończy się na wysokości posadzki a powietrze doprowadzone z zewnątrz do kominka nie jest bezpośrednio wykorzystywane do spalania. Wkład ten nie posiada specjalnego "przyłącza". Jeśli chodzi o zdjęcia zobaczę co się da zrobić (postaram się). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomki 4 16.01.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Witam, Bardzo ładny domek. Taki ciepły. Gratuluję. Możesz napisać gdzie zamawialiście kuchnię, i czy zadowoleni jesteście z wykonania. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Druidus 16.01.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Jeszcze raz dzięki za szybką odpowiedź. Ale rozumiem, że wylot tej rury z doprowadzeniem powietrza jest wewnątrz obudowy kominka?Czy może na zewnątrz (np. w tej wnęce na drewno bezpośrednio pod kominkiem)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swmariusz 16.01.2007 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Kuchnia to wyrób firmy Black Red White SA (te droższe) z drewnianymi frontami z serii klasycznej w 2005r. nazywała się bodajże Didema XVI, jesteśmy z niej bardzo zadowoleni, szyflady, okucia firmy Blum sprawują się bardzo dobrze, ograniczniki zapobiegają trzaskaniu drzwiczek szafek.A wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomki 4 16.01.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swmariusz 16.01.2007 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Ale rozumiem, że wylot tej rury z doprowadzeniem powietrza jest wewnątrz obudowy kominka? Dokładnie tak, powietrze nią doprowadzone owiewa z zewnątrz ożebrowanie wkładu kominkowego (ogrzewane jest powietrze) i jest zasysane przez turbinę i rozprowadzane przewodami do wszystkich pokoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 22.01.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 podoba mi się ciepły, przytulny salon i kolorek kostki brukowej bardzo miło mi sie ogladało, zyczę przyjemnego mieszkania we własnym domku! pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts