smutna lidka 03.12.2004 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 nie, nie w ciąży (mam nadzieję ) chyba jestem FORUMOWICZKĄ bo to mój setny wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 03.12.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 tak to prawda to forum jest chyba nasympatyczniejszym jakie udało mi sie znaleźć ale bez przesady nie wszyscy są tacy kochani np: ja i dzisiaj Pozdrawiam i gratuluję tytułu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.12.2004 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 No Lidka, przed Tobą jeszcze długa droga. Najpierw miniesz domownika, potem wejdziesz do elity, a nastepnie czekać będzie liderostwo A na końcu jak sie bardzo postarasz wdrapiesz sie na Olimp pewnie, ze tu fajnie, wiem coś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.12.2004 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Lidka, gratulacje. Kolejne etapy przed Tobą. I pewnie że tu jest [zwykle] całkiem fajnie. Inaczej by nas tu nie było. Jak na "smutną" Lidkę to jesteś [przynajmniej dzisiaj] całkiem wesoła Nawet Ci bogini ze świty Zeusa pomachała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 03.12.2004 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Lidziu Gratulki - widzę , że Cię duma rozpiera i słusznie ...przebywać w tak szanownym gremium to naprawdę zaszczyt nie byle jaki - wiem , co mówię : też mnie to spotkało . Trzymaj tak dalej - to może i nick zmienisz na weselszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.12.2004 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Liduś gratulacje a' la kroyena': Jak sięweźmiesz do roboty to Lider na Wielkanoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 03.12.2004 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Gratulacje {tu miały być wykrzykniki, ale mi klawiatura nawala} {zresztą jak widać nawias okrągły też nie działa} Cieszymy się, że mamy kolejnego Prawdziwego Forumowicza. A co do samego Forum, to się zgadzam: jesteście cudowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts