Macsobol 03.12.2004 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Szukam taniego parkietu do kupienia w okolicach Śląska.Proszę podajcie cenę i gdzie go kupiliście. Mogą być też stare ceny z przed roku lub dwóch.Z góry dziekuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mantra 03.12.2004 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Około 2 tygodni temu była promocja na parkiet dębowy z Barlinka w Castoramie. Cena chyba coś około 60 zl/m2. Tyle że nie wiem, czy ta promocja jest jeszcze aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciej Jutrzenka 09.12.2004 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 szkoda że nie w okolicach Wa-wy pozdrawiam mj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciej Jutrzenka 09.12.2004 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 szkoda że nie w okolicach Wa-wy pozdrawiam mj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 10.12.2004 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Około 2 tygodni temu była promocja na parkiet dębowy z Barlinka w Castoramie. Cena chyba coś około 60 zl/m2. Tyle że nie wiem, czy ta promocja jest jeszcze aktualna. Wczoraj w Łodzi w Castoramie parkiet dębowy kosztował 58-59zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.12.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Nie boicie się takich promocji?Ma ktoś może doświadczenia z takim zakupami?Widziałam taki parkiet i wydawał mi się cokolwiek niskogatunkowy.Ale może nie jest tak źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hermisz 10.12.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Witaj. Kupiłem dwa lata temu parkiet bukowy w Castoramie w Katowicach - II gatunek w cenie 44 zł/m kw. Grubość 22 mm, klepka 6 cm na 30 cm. Sam go układałem - wyszło super OK. Nie ma się czego bać, tylko dokładnie sprawczać jakość. Nie było żadnych odrzutów, niektóre klepki o nieci gorszym wyglądzie dawałem w miejsca, które miłąy być przykryte mebłami.i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b2k 10.12.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 A ja kupilam podobny parkiet tylko z jesionu, tez w Castoramie, cena tez w podobnej wysokosci. Po dwoch latach uzytkowania nie mam zadnych zarzutow... Pozdrawiam,B2K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 10.12.2004 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Nie boicie się takich promocji?Ma ktoś może doświadczenia z takim zakupami? Widziałam taki parkiet i wydawał mi się cokolwiek niskogatunkowy. Ale może nie jest tak źle? to zależy dlaczego jest tak niska cena... Ja osobiście zamierzam kupić parkiet dębowy II lub III gat z powodu tego, iż dąb w II gat ma liczne przebarwienia i odcienie, natomiast w III gat ma przebarwienia oraz drobne (powtarzam drobne) sęki - wg mnie taki parkiet wygląda ciekawiej i nie przypomina mi paneli (tak jak niektóre I gatunki) - przy okazji można zaoszczędzić jakieś 50%. Radziłbym tylko uważać na parkiet bukowy, gdyż jest on najbardziej narażony na wilgoć (nawet niewielką). Widziałem już kilka parkietów bukowych, które zostały podniesione i to zdawać by się moglo bez przyczyny (fachowa firma, a parkiet podniosło). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts