Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

łazienka moich marzeń..:)

anick

Recommended Posts

Kochani, mam niemały problem..

kupiłam sobie uroczy domek w Kanich pod Warszawą (jakieś 2 miesiące temu):) Dom jest w stanie surowym, zadaszony wiec miałam okazje pare rzeczy w nim pozmieniać, zanim go sobie wykończę. Wirtualnie już ten dom urządziłam (musiałam aby rozplanować elektrykę).

Nie lubie chromu i nowoczesnych wnętrz, ale lubie łączyć współczesnosć ze starociami kupionymi na Kole:)

No i wymarzyłam sobie swoją łazienke ala pokój kąpielowy z dużą wanną, ze świecami, i ciepłą atmosferą..chce to połączyć z umywalką ala miska, ale kompletnie nie wiem jak zrobic kolorystyczniue wnętrze (tzn. jaki gres, glazure). Chciałam zastosować wielkie płyty z gresu polerowanego na ścianach i podłodze w kolorze piasku a na ścianie tylko tam gdzie ma być umywalka, od sufitu do podłogi w kształcie prostokątu położyć gres w kolorze szarymale o fakturze kamiennego gresu nieoszlifowanego..

do tego lustro w srebrenj ramie..

ale nie wiem czy to nie bedzie zbyt zimna łazienka..chce by była ciepłaa jednak nawiazywała do Toskanii i kamiennch winnic:)

Pomóżcie proszę..moze cos takie sami macie w domku:) to prosze o zdjecia:)

ania