anick 03.12.2004 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Kochani, mam niemały problem.. kupiłam sobie uroczy domek w Kanich pod Warszawą (jakieś 2 miesiące temu) Dom jest w stanie surowym, zadaszony wiec miałam okazje pare rzeczy w nim pozmieniać, zanim go sobie wykończę. Wirtualnie już ten dom urządziłam (musiałam aby rozplanować elektrykę). Nie lubie chromu i nowoczesnych wnętrz, ale lubie łączyć współczesnosć ze starociami kupionymi na Kole:) No i wymarzyłam sobie swoją łazienke ala pokój kąpielowy z dużą wanną, ze świecami, i ciepłą atmosferą..chce to połączyć z umywalką ala miska, ale kompletnie nie wiem jak zrobic kolorystyczniue wnętrze (tzn. jaki gres, glazure). Chciałam zastosować wielkie płyty z gresu polerowanego na ścianach i podłodze w kolorze piasku a na ścianie tylko tam gdzie ma być umywalka, od sufitu do podłogi w kształcie prostokątu położyć gres w kolorze szarymale o fakturze kamiennego gresu nieoszlifowanego.. do tego lustro w srebrenj ramie.. ale nie wiem czy to nie bedzie zbyt zimna łazienka..chce by była ciepłaa jednak nawiazywała do Toskanii i kamiennch winnic:) Pomóżcie proszę..moze cos takie sami macie w domku:) to prosze o zdjecia:) ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.12.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Anickznajdę chwilkę,może wieczorem,albo jutro,to Ci opiszę toskańską łazienkę i powklejam zdjęcia.Pod tematem "jak samemu zaprojektować....",żeby nie pisać dwa razy,ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 05.12.2004 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 Będę Ci bardzo wdzięczna:)anick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts