mieczotronix 03.12.2004 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 J-23 znowu nadaje!i to z nowego domu!Od 17tej dzisiaj mieszkamy w nowym domu. W starym mieszkaniu (pierwszy raz użyłem tej nazwy) nie zostało już prawie nic. Internet odpalony i działa. Przed nami pierwsza noc w nowym domu. Będę nadawał co i jak. Na razie mnie połamało (jakaś dyskopatia czy cuś) więc nie wysiedzę tu za długo. ALe będę donosił jak to jest i co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basset 03.12.2004 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 NIe pozostaje nic innego jak pogratulowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 03.12.2004 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 J-23 znowu nadaje! i to z nowego domu! Od 17tej dzisiaj mieszkamy w nowym domu. W starym mieszkaniu (pierwszy raz użyłem tej nazwy) nie zostało już prawie nic. Internet odpalony i działa. Przed nami pierwsza noc w nowym domu. Będę nadawał co i jak. Na razie mnie połamało (jakaś dyskopatia czy cuś) więc nie wysiedzę tu za długo. ALe będę donosił jak to jest i co i jak. Gratuluję !!!!!!! Niemniej nie oczekuję aż tak szczegółowej internetowej relacji z pierwszej nocy Powodzenia. NIECH SIĘ WAM DARZY..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.12.2004 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Stary!!!!!!Jak ja Ci zazdroszcę!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 03.12.2004 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Gratulacje, mam nadzieje ze dobrze sie bedzie mieszkalo w tym pieknym domu...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 03.12.2004 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Zazdroszczę. To musi być super uczucie. Pozdrawiam Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinBialezyn 03.12.2004 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 I ja gratuluję!!! Ja planuję wprowadzić się za rok.Ale dzisiaj nasąpił mały kroczek ku temu... mam już okna... Powodzenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 03.12.2004 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 A tak na marginesie - czym się zajmujesz. Wydawało mi się że masz jakąś firmę - w jakiej działce. Pytam bo mnie samego nachodzą różne myśli o pracy na swój rachunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 03.12.2004 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 J-23 znowu nadaje! i to z nowego domu! Od 17tej dzisiaj mieszkamy w nowym domu. W starym mieszkaniu (pierwszy raz użyłem tej nazwy) nie zostało już prawie nic. Internet odpalony i działa. Przed nami pierwsza noc w nowym domu. Będę nadawał co i jak. Na razie mnie połamało (jakaś dyskopatia czy cuś) więc nie wysiedzę tu za długo. ALe będę donosił jak to jest i co i jak. Gratulacje. Wszystkiego najlepszego w nowym domu. My przeprowadzamy się po niedzieli. A to na pierwszą noc w nowym domu.http://www.alkoholeswiata.com/zdjecia/826_1.jpg A propos dom , mieszkanie , budowa. Do niedawna jeździliśmy z mieszkania na budowę, obecnie budowa to dom a mieszkanie to powoli przeszłość. Jeszcze raz serdeczne gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 03.12.2004 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Gratulacje !!!Samych szczęśliwych dni w nowym gniazdku. Ania i Mikołaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 03.12.2004 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Pierwsza noc, oj będzie się działo Nadawaj on-line - jak dasz radę No ale te korzunki - też nie miały kiedy. Najlepszego !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.12.2004 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Gratulacje. Wszystkiego najlepszego w nowym domu. My przeprowadzamy się po niedzieli. A to na pierwszą noc w nowym domu. Hm. Dom Perignon.Wspaniały szampan. Tylko,jak wszystkie wina,cholernie w Polsce drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasieńka 03.12.2004 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 I ja też składam wielkie gratulki - tylko żeby nie przyszło Ci teraz do głowy nas opuszczać!?! PS. Uwielbiam czytać Twoje posty - świetny styl!!!, więc słowa uznania także z tego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 03.12.2004 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Gratulacje. Wszystkiego najlepszego w nowym domu. My przeprowadzamy się po niedzieli. A to na pierwszą noc w nowym domu. Hm. Dom Perignon.Wspaniały szampan. Tylko,jak wszystkie wina,cholernie w Polsce drogi. Jeno 698 zł za butelkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.12.2004 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Jeno 698 zł za butelkę. Cholerne zdzierstwo. W Epernay w winnicy,a właściwie "fabryce" Moet & Chandon,kupiłem kilka butelek po sto kilkadziesiąt złotych.Dokładnie nie pamiętam,było to 5 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 03.12.2004 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Gratuluję i również zazdroszczę. Liczę na wzajemność jak ja się przeprowadzę za te osiemnaście lat... Możesz mi nawet wtedy nie zazdrościć, jakoś się z tym pogodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 03.12.2004 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 A było Ci żal opuszczać stare katy? Ja juz sie doczekać nie mogę, kiedy zostawie Stolyce, ale jednak takie pożegnania, nawet z za małym mieszkaniem, moga byc nieco wzruszające.No i opisuj, jak bardzo Twój Wspaniały Dom zyskuje przy jeszcze blizszym poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.12.2004 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Gratulacje!!! Mam wielką nadzieję, że i ja za czas jakiś będę mogła tak napisać... No i Święta pod własnym dachem Lepiej nie trzeba BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 03.12.2004 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 I ja dołączam się do tych wszystkich gratulacji, oby w tym domu szczęście zawsze gościło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 03.12.2004 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Ale jesteście szczęśliwi .Zapamiętajcie pierwszy sen na Nowym i pierwszy sex - chociaż chyba nie będzie łatwo ( oczywiście przez te korzonki - przez ten chory korzonek )No i nie zapomnijcie włączyć ogrzewania ,w bloku na pewno o tym nie myślaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts