mieczotronix 06.07.2008 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 hej! witam po latach. Przyszło właśnie jakieś powiadomienie o odpowiedzi w moim starym wątku, więc zajrzałem na to forum. Rozrosło się ogromnie. Trudno mnie (staremu (dziadu)) się w tym połapać. Po tych paru latach mieszkania w swoim wybudowanym domu zmienia się jednak trochę perspektywa. W ogóle w życiu, jak to w życiu się zmienia. Nowe zadania, zainteresowania, inne obowiązki priorytety. Czas płynie inaczej. Ale może coś napiszę z tej odmiennej perspektywy. Wrażenia z testu wieloletniej eksploatacji. Itp. Jeśli was coś ciekawi to pytajcie.Widzę ile się zmieniło po zdjęciach dzieci (dziecka), które są w tym wątku. Obecnie mam dwójeczkę. Stachu wygląda teraz tak:http://www.mieczu.webd.pl/dum/s.jpgA to jego siostra Basiahttp://www.mieczu.webd.pl/dum/ba.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.07.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Ooooo!!! Jak miło Cie poznać "osobiście"!!! Czytałam Twoje posty, kopiowałam sobie, wracam do nich, kiedy chcę przeczytać coś pieknego. Dziękuję Ci za Twoje wpisy - podnoszą na duchu i przypominają, że świat jednak jest piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.07.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 meczu - rany boskie! jakie ty masz duze dzieci!!!! aaaa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.07.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 łelkom bak byłam ciekawa, czy to kiedyś nastąpi chętnie poczytam o Twoich doświadczeniach mieszkaniowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.07.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 mieczu - fajnie Cię widzieć znowu na forum fajniutkie dzieciaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 29.10.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Mieeeeczu wróć!!! I powiedz gdzie można kupić jakąś Twoją książkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.10.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 mieczotronix jak to możliwe że dopiero dzisiaj Cie odkryłam Normalnie boki zrywam jak czytam Twoje teksy. Niebagatelny wpływ na mój dobry nastrój ma również piwo które własnie wchłaniam PIIIIIIIIIIIIIIIIIISZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 29.10.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Ech, wróciły wspomnienia Pamiętam jak dziś, właśnie w 2004-5 będąc "na kupnie" działki wchłaniałem teksty Miecza tu i w innych wątkach - nie ukrywam, że trochę dzięki niemu uwierzyłem, że i mnie może się udać, i oto proszę - dziś jestem o krok od dołączenia do moich gratów, które już mieszkają wśród psów szczekania i ptaszków śpiewania, co 4 lata temu wydawało się totalną abstrakcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 31.10.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Właśnie ja trafiłam dopiero teraz, kiedy jestem bliżej początku niż końca i baaaardzo są teksty Mieczotronixa pozytywnie nastrajające... A już te "poprzeprowadzkowe" dają taką niesamowitą motywację i są tak napisane, że dosłownie czujesz ten klimat!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.08.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Witaj Mieczotronix! Oprócz tego ,że umiesz poprawiać humor to na dodatek robisz genialne zdjęcia! Może zdradzić rąbek tajemnicy... jaki aparat... gdzie i jak można opanować taką technikę ? Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 06.09.2014 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 mieczu i jak się mieszka z WG? Wiem że WM nie chciałeś robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KacMar 09.12.2014 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 "Olał" temat i nic nie napisał, zdjęcia prawie zanikły, cisza, cisza, cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts