Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

przeprowadzili?my si?!

Recommended Posts

hej! witam po latach. Przyszło właśnie jakieś powiadomienie o odpowiedzi w moim starym wątku, więc zajrzałem na to forum. Rozrosło się ogromnie. Trudno mnie (staremu (dziadu)) się w tym połapać. Po tych paru latach mieszkania w swoim wybudowanym domu zmienia się jednak trochę perspektywa. W ogóle w życiu, jak to w życiu się zmienia. Nowe zadania, zainteresowania, inne obowiązki priorytety. Czas płynie inaczej. Ale może coś napiszę z tej odmiennej perspektywy. Wrażenia z testu wieloletniej eksploatacji. Itp. Jeśli was coś ciekawi to pytajcie.

Widzę ile się zmieniło po zdjęciach dzieci (dziecka), które są w tym wątku.

Obecnie mam dwójeczkę. Stachu wygląda teraz tak:

http://www.mieczu.webd.pl/dum/s.jpg

A to jego siostra Basia

http://www.mieczu.webd.pl/dum/ba.jpg

• Odpowiedzi 131
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ooooo!!! :o :D

Jak miło Cie poznać "osobiście"!!! :D

Czytałam Twoje posty, kopiowałam sobie, wracam do nich, kiedy chcę przeczytać coś pieknego.

Dziękuję Ci za Twoje wpisy - podnoszą na duchu i przypominają, że świat jednak jest piękny. :D

• 3 months później...

Ech, wróciły wspomnienia 8)

Pamiętam jak dziś, właśnie w 2004-5 będąc "na kupnie" działki wchłaniałem teksty Miecza tu i w innych wątkach - nie ukrywam, że trochę dzięki niemu uwierzyłem, że i mnie może się udać, i oto proszę - dziś jestem o krok od dołączenia do moich gratów, które już mieszkają wśród psów szczekania i ptaszków śpiewania, co 4 lata temu wydawało się totalną abstrakcją :roll:

• 9 months później...
  • 5 years później...
  • 3 months później...