5en5i 19.05.2021 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2021 Witam, gdy dom był budowany chodnika nie było a brama otwierała się na trawnik. Teraz w tym miejscu jest już chodnik i jedno skrzydło bramy zastawia pół szerokości chodnika . Przepisy mówią ,że tak być nie może . Wjazd jest dość stromy i nie ma możliwości aby standardowa brama otwierała się do środka posesji .Aby zrobić bramę przesuwaną trzeba poczynić dużo zmian. Trzeba by usunąć skarpę , zburzyć schody , zrobić nowe w innym miejscu + koszt samej bramy przesuwnej. Czy istnieją jakieś rozwiązania w takich przypadkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 19.05.2021 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2021 Może rozwiązaniem będzie brama łamana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 19.05.2021 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2021 Oczywiście istnieje jeszcze rozwiązanie - bramy teleskopowej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 19.05.2021 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2021 Oczywiście istnieje jeszcze rozwiązanie - bramy teleskopowej: [ATTACH=CONFIG]456599[/ATTACH] Na którą sam byłem bardzo napalony ale zrezygnowałem, bo wszyscy wykonawcy mi ją odradzali. Mówili, że będę do nich dzwonił co roku z reklamacją lub regulacją. Przestali takie robić bo same problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts