jkrzyz 25.02.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ale macie dylematy. Ważne, że flaszka jest, a z jakiego powodu i w jakich okolicznościach, to rzecz drugorzędna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.02.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 to chyba u ciebie Tak u mnie ,a co może nie wolno inaczej niż u Ciebie ależ wolno!!! w ogole róbta co chceta!!! I tej wersji będę się trzymał. Parapety są od dawna, a wielu innych rzeczy nie ma. Np części podłogi. To co mam robić podłogówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 26.02.2008 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 oczywiście podłogówka ważna rzecz i kanapówka (przy zakupie kanapy) i kieliszkówka (przy zakupie nowych kieliszków, trza wszak sprawdzić czy działają ) i każdą rzecz opić trza, coby się nie rozeschła wiem co mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.02.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Matko, zapomniałaś o kiblówce i paru innych imprezach Nie ma nic gorszego niż rozeschnięty kibel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 26.02.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 tylko jeśli o sławojki chodzi ceramika się nie rozsycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.02.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 A jak w rurkach pozasycha ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 26.02.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 no dobra, kiblówkę też cza zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.02.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 No Ja mam zawsze rację W końcu mamy tylko dwie okazje w roku, żeby się napić Imieniny i każdą inną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.02.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 no i dziś jest okazja!!!! 26 luty !!!!!! jest tylko raz w roku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 26.02.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 no i ostatni wtorek w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.02.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 A w piątek to już będzie okazja nad okazje Olimpijska niemalże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda25 08.09.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 U nas parapetówka odbyła się w minioną sobotę, długo zwlekaliśmy - mieszkamy od lutego - nie wiedzieliśmy czy dzielić ją na kilka, czy zrobić jedną wspólną, pomimo tego, że poszczególne osoby nie będą się znały... No i wyszla impreza na 45 osób, zorganizowana w 3 dni, z pomocą kolegi, Który pozyczyl stoly parasole i ogromnego grila... Dom został podlany trzema beczkami piwa i kilkoma butelkami wódeczki... Ludzie się dobrze bawili, mój mąż wręcz rewelacyjnie, ja oczywiście musiałam mieć wszystko na oku, więc nie byłam zbyt wyluzowana, ale na pocieszenie mam teraz górę pięknych prezentów (to oczywiście nei jest najważniejsze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szklanka literatka 08.09.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 mam teraz górę pięknych prezentów (to oczywiście nei jest najważniejsze ) Oczywiście. Najważniejsze jest teraz doprowadzenie domu do stanu używalności Remoncik, cyklinowanie, malowanie, przetykanie rur i te rzeczy Noooo, to gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.09.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 kurna, tak długo czekac na sprzyjającą pogodę... chyba wszystko się rozeschło... no, ale wreszcie podlali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda25 09.09.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 mam teraz górę pięknych prezentów (to oczywiście nei jest najważniejsze ) Oczywiście. Najważniejsze jest teraz doprowadzenie domu do stanu używalności Remoncik, cyklinowanie, malowanie, przetykanie rur i te rzeczy Noooo, to gratulacje! Było trochę sprzątania, ale jedyna szkoda jaką zauważyłam, to pęknięte plastikowe wiadro Jesteśmy szczęśliwymi nieposiadaczami parkietów, więc cyklinowanie nas ominie... A co nas czeka? No więc dziś, korzystając z cudownej pogody chłodzimy ostatnią beczkę piwa, zwołujemy sąsiadów z ogródków i delektujemy się zachodem słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 15.09.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 ja zrobię parapetów jak bede mieszkac ..he he he i jak zrobimy balustrady na tarasie ! taras 2,20 m nad ziemia jeszcze po pijaku ktos by sie zabił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzys_i_aga 23.09.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Jak kupiliśmy mieszkanie to parapetówki trwały przez 6 tygodni. Oczywiście nie było możliwości zaprosić wszystkich na raz. Aż boję się pomyśleć ile będą trwały jak skończymy budować dom. A tak naprawdę to się zaczną zaraz po zamontowaniu parapetów lub jeszcze przed ))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alina80 04.10.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 ja tez miałam kilka parapetówek...i bardzo miło je wspominam, przy wykonczonym domku trzeba uważać ale tak na surowo jest super zabawa klimat zagryzki i wódeczki na parapecie...bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elka62 04.10.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 A wiecie, co jest najważniejsze?Najważniejsze to zaprosić - jako pierwszych gości - tylko tych, którzy są Waszymi prawdziwymi przyjaciółmi. Pozostali mogą mieć imprezę później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.10.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 No... u mnie to będzie ładnych parę imprez...przerażające ... POtem się zaszyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts