Rzepper 22.05.2021 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2021 Grzegorz Ragus, firma GG KaRMa,Przestrzegam wszystkich przed tym wykonawcą. Podpisalismy umowy na dwa projekty: wylewka i altana z pomieszczeniem gospodarczym i kuchnia ogrodowa. Wszystko było pięknie na etapie ustalen. Pan Grzegorz Ragus, zgodnie zresztą z umowa, pobral na oba projekty zaliczki w wysokości blisko 20 000 PLN. Niestety od tego momentu było już tylko gorzej. Grzegorz Ragus klamal za każdym razem. Nigdy nie wywiazywal się z terminow. Jak się później przyznal, gdy chciałem zwrot zaliczek ponieważ było już po obu terminach i to prawie miesiąc – przyznal się ze wydal moje pieniądze na inny projekt. Wylewke, która zaczal robic wykonal tak zle ze cala musi być skuta, wykonana zupełnie wbrew projektowi, bardziej z piasku niż z betonu, całkowicie zle zwymiarowana. Zaczal ja usuwac a po 30 minutach po prostu zniknal (!!!) z ogrodu i sluch po nim zaginal. Nie odbiera telefonow, nie odpisuje. Probowalem zalatwic temat polubownie ale zniknal z powierzchni ziemi. Sprawa jest już na Policji. Będzie również w sadzie. Co więcej podczas współpracy kilkukrotnie wyłudzał ode mnie kolejne kwoty: to na wypłatę dla pracownika to na kontener etc. W pewnym momencie zaczely się nawet prośby o pozyczki. Oczywiście tych pieniędzy już nie dostal. Przestrzegam wszystkich przed wspolpraca, z tym co tu dużo mowic: oszustem i złodziejem.Gdyby ktoś z Panstwa był również poszkodowany zachęcam do kontaktu np. przez FB. Tomasz Rzepniewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts