ezg2014 23.05.2021 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2021 Chciałbym się zabrać w tym sezonie za przycięcie roślin. Czy istnieją jakieś przyrządy pomagające nadać roślinom odpowiednie kształty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 24.05.2021 03:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2021 Zapoznaj się w necie z wyszukiwaniem na słowa kluczowe: kształtowanie roślin, bonsai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 24.05.2021 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2021 Chciałbym się zabrać w tym sezonie za przycięcie roślin. Czy istnieją jakieś przyrządy pomagające nadać roślinom odpowiednie kształty? Tak - sekator , nożyce, piła i ..........wyobraźnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 27.05.2021 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 Najważniejszym jest doświadczenie i czas dla obrabianej rośliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 27.05.2021 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 Sekator ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 27.05.2021 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 Sekator ? A co w tym dziwnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 27.05.2021 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 Sekator ? Podstawowe narzędzie do przycinania roślin. Nie wiem czemu ze znakiem zapytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 28.05.2021 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2021 Nie wiem czemu się przyczepiliście tego sekatora (w domyśle, że autor pyta o rzecz oczywistą).ezg2014 po prostu zadał dwa różne pytania jedno w tytule i drugie w tekście.W tytule to wiadomo, że sekator i inne takie. Ale raczej zasadniejsze jest pytanie z tekstu a tu już chodzi o kształtowanie a nie przycinanie.I gnago dał dobrą odpowiedź ja dodam, że ogólnie to druty, druciki, pręty, pręciki plus zamysł i wyobraźnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 03.06.2021 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Przypadek i okazja też. Kiedyś w porzuconych ruinach niedokończonego hotelu w Karpaczu natknąłem w zaszalowanym kanale wentylacyjnym na piękny okaz modrzewia. Podjąłem czynności ratownicze i przesadziłem do donicy o porównywalnych gabarytach na Rodos. Efekt roslinka ma ok metra a przy dojrzałych dwóch dekadach. Były podobne ale tam już hotel stoi. I dalej sekatorem, nożem nie tknięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts