mates08 23.05.2021 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2021 Witam. Mam świeżo przemalowany pokój lateksową farbą beckers designer colour . Na ścianie z karton gipsu pomalowanej tą farbą zmieniła mi się troszkę koncepcja i chce przykleić panele tapicerowane z MDF. Myślałem o kleju mamut lub soudal Fix tylko że to jest ściana malowana lateksówką. I teraz czy to będzie się trzymało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DekorPlanet 24.05.2021 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2021 Ja bym nie ryzykował klejenia czegokolwiek do powierzchni malowanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Norwis89 10.03.2022 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2022 Panele dekoracyjne to niezły sposób jeśli chcemy szybko odświeżyć np. łazienkę bez konieczności kucia ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts