Serpher 25.05.2021 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2021 Chcę zmienić zawór, ale za chiny ludowe nie mogę odkręcić przylegającą mufę. Zeskrobałem stare pakuły, był WD-40, opukiwanie i nie chce się ruszyć...Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 25.05.2021 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2021 Chcę zmienić zawór, ale za chiny ludowe nie mogę odkręcić przylegającą mufę. Zeskrobałem stare pakuły, był WD-40, opukiwanie i nie chce się ruszyć... Jakieś pomysły? Lutownica gazowa i spalić - pakuły i lakier/smar się wypalą i łatwo wtedy odkręcić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Serpher 26.05.2021 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2021 Aktualizacja: operacja powiodła się, Dzięki panowie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 26.05.2021 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2021 Aktualizacja: operacja powiodła się, Dzięki panowie! :hug:no to super bo bez strat a to najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts