errol 25.05.2021 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2021 Dzień dobry. Chcę wymienić moje stare i brzydkie drzwiczki (i ramę) do zsypu na węgiel na coś nowego i ładnego, ekipa właśnie ociepla mi dom i temat jest niezwykle pilny. Zdziwiłem się przeszukując internet, bo nie mogę znaleźć żadnych ofert na takie drzwiczki. Skrzynek na gazomierz jest mnóstwo, ale na zsyp na węgiel nie ma nic. Zastanawiam się nad kupnem blachy 600x600x3mm i kątowników i zrobienie całości samemu, ale nie mam aż takich zdolności manualnych aby wyszło to super ładnie. Pytanie więc gdzie mogę dostać takie drzwiczki? Ile może kosztować ich produkcja u lokalnego rzemieślnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giemSon4 26.05.2021 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2021 Takie rzeczy chyba można zamówić w Internecie----------------------Kołobrzeg atrakcje dla dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts