sciagacz198612 25.05.2021 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2021 Witam,Za niedługo planuje remont całej łazienki.Chciałbym się dowiedzieć ponieważ jestem absolutnym laikiem w takich sprawach od czego zacząć.Na początek będę musiał skuć wszystko do żywego betonu.Chodzi mi przede wszystkim czy najpierw zrobić wylewkę bo będę musiał podnieść posadzkę wyrównać z przedpokojem.W łazience będzie wc ze stelażem, podwieszana szafka z umywalką, kabina z małym brodzikiem itp.Chce to wszystko zrobić w płytach GK i płytki ułożyć do mniej więcej połowy.Reasumując wiem, że trzeba wszystko przed wylewką oczyścić itd. ale co najlepiej w poszczególnych etapach remontu robić aby dwa razy nie narobić sobie pracy. I jeszcze jedno będę chciał robić hydroizolacje i tu pytanie czy tylko na brodziku zrobić czy na całej powierzchni łazienki tj. ok. 5,5m2.Być może dla niektórych jest to głupie pytanie ale dla mnie ważne.Z góry dziękuję za sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts