Michalb123 25.05.2021 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2021 Witam, jakiś czas temu otrzymałem od rodziny mieszkanie po generalnym remoncie w kamienicy, problem polega na tym, że ogrzewane jest piecem stałym na pellet . Chciałbym zainwestować w piec gazowy stąd moje zapytanie jak wyglądała by sytuacja z montażem i podłączeniem go do grzejników, ile by to kosztowało i czy przy montażu nie ucierpiało by świeżo wyremontowane mieszkanie, a jeśli tak to, w jakim stopniu? z góry dziękuje za odpowiedz, gdyż sam w tym temacie jestem całkowicie zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janekk1234 26.05.2021 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2021 Witam, jakiś czas temu otrzymałem od rodziny mieszkanie po generalnym remoncie w kamienicy, problem polega na tym, że ogrzewane jest piecem stałym na pellet . Chciałbym zainwestować w piec gazowy stąd moje zapytanie jak wyglądała by sytuacja z montażem i podłączeniem go do grzejników, ile by to kosztowało i czy przy montażu nie ucierpiało by świeżo wyremontowane mieszkanie, a jeśli tak to, w jakim stopniu? z góry dziękuje za odpowiedz, gdyż sam w tym temacie jestem całkowicie zielony. kocioł gazowy najlepiej z zasobnikiem jak jest miejsce, koszt 4 tysiące. a reszta pytan to już zależy , nie widząc sytuacji nie da się odpowiedziec, umów się z trzema ekipami i z każdą osobno pogadaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnonimowyAlkoholik 27.05.2021 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 Pierwsze pytanie- czy w kamienicy istnieje sieć gazowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 27.05.2021 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 Zachęcam Cię do złożenia u nas zapytania ofertowego. To do niczego nie zobowiązuje i nic nie kosztuje, a poznasz dokładną wycenę systemu dopasowanego bezpośrednio do Twojego mieszkania. Zapytanie ofertowe możesz złożyć TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts