Sigma_74 25.05.2021 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2021 WitamJaki polecacie kominek z płaszczem wodnym ? Dom 220 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 25.05.2021 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2021 Z płaszczem wodnym, to już nie będzie kominek tylko kocioł w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajnytoster 25.05.2021 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2021 Z płaszczem wodnym, to już nie będzie kominek tylko kocioł w salonie. Bardzo konstruktywna odpowiedź, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 26.05.2021 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2021 Witam Jaki polecacie kominek z płaszczem wodnym ? Dom 220 m2 Od kiedy we Wrocławiu będzie obowiązywał zakaz palenia w kominkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 26.05.2021 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2021 Bardzo konstruktywna odpowiedź, gratuluję. Przyganiał kocioł garnkowi... Kolega Sigma 74 rozgląda się za PC, wiec wydaje się że kominek będzie mu zbędny. Tylko nieliczni zapaleńcy palą w kominkach systematycznie, reszta po latach żałuje decyzji budowy takowego urządzenia. Mam kilku znajomych z kominkami nieużywanym od lat. Stoją tam takie graty w salonach, które już współczesnym dizajnem nie grzeszą. Kominek, piec kaflowy, świetnie się wpisuje w domku na odludziu lub w górach, a nie we Wrocławiu. Sam na początku budowy miałem zapędy na budowę pieca kaflowego, ale na szczęście mi przeszło. Z resztą i cena mnie odstraszyła, 25000,-zł. Na PC wydałem dużo mniej i nie muszę rąbać drewna. Dla klimatu postawiłem biokominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 28.05.2021 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2021 Od kiedy we Wrocławiu będzie obowiązywał zakaz palenia w kominkach? A gazem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 10.08.2021 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2021 Sam na początku budowy miałem zapędy na budowę pieca kaflowego,............. Z resztą i cena mnie odstraszyła, 25000,-zł. . Nie dla wszystkich w podjęciu decyzji decydująca jest CENA .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts