Promilson 26.05.2021 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2021 Witam . Mam pytanie w przyszłym tyg mam odbiór domu w stanie deweloperskim , biorę że sobą fachowca gdyż sam nie za bardzo się znam . Byłem w tym domu wczoraj i zauważyłem na suficie i ścianach liczne zawilgocenia. Wielkie mokre plamy . Odbierać to mieszkanie jeśli nie bd innych usterek czy zostawić developerowi aż wszystko wyschnie i wtedy znowu wszystko sprawdzić. 2 pytanko przeniesienie własności mam w umowie na koniec czerwca . Boję się że developer nie usunie tak szybko usterek , moze byl ktoś z was w takiej sytuacji i wie jak to ugryźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tolo74 27.05.2021 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 Jak masz wątpliwości to poczekaj, zastanów się nad przyczynami, co na to fachowiec? Skąd te plamy? W domu może być czasem wilgoć ale równomierna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts