AndrzejBorowa 26.05.2021 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2021 Mam problem z grzybem lub przemarzaniem sciany. Zauwazylem ,ze w schowku pod gankiem z jednej strony nie ma papy. Zastanawiam sie jak najlepiej poradzic sobie z tym problemem. Zrobic drzwi ocieplone lub wylewke i ocieplic?. Czy dawac pape pod wylewke?. Bylbym wdzieczny za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 26.05.2021 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2021 Mam problem z grzybem lub przemarzaniem sciany. Jakie są objawy tych zjawisk bo ze zdjęć nic takiego nie wynika. Nie rozumiem jak można napisać że jest grzyb lub przemarzanie.... Zauwazylem ,ze w schowku pod gankiem z jednej strony nie ma papy. Zastanawiam sie jak najlepiej poradzic sobie z tym problemem. Zrobic drzwi ocieplone lub wylewke i ocieplic?. Czy dawac pape pod wylewke?. Bylbym wdzieczny za rady. Nie ma papy....zrobić drzwi ocieplane , chętnie posłucham logiki tego pytania. Wg mnie izolacja przeciw wodna to zupełnie co inne niż izolacja termiczna. Jak rozumieć pytanie nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katherine1martin 31.08.2021 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2021 Ściany należy wysuszyć. Po wyschnięciu ściany należy je wyszorować mieszanką wody i mydła. Następnie dobrze jest umyć/wyszorować powierzchnię mieszanką 1/4 szklanki wybielacza na jeden galon wody. Po wyschnięciu powierzchni kolejnym zalecanym krokiem jest zastosowanie roztworu detergentu na bazie boranu bez spłukiwania. essay typer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts