mlk 10.05.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Ponadto rozmawialiśmy z sąsiadami i powiedzieli, że są problemy z wodą i że wożą ją beczkowozem - i do picia i do mycia...Czy też macie takie doświadczenia? Chyba będzie trzeba wykopać studnię głębinową...jakiej głębokości macie u siebie studnie z czystą, zdrową wodą? jesli koszt wykopania metra głębinowej to ok. 100 pln, to jest to spory koszt... yyy...a gdzie to dokładnie tak jest...z tym beczkowozem?? 100 zł za metr - spory koszt ale da się taniej. Pytanie: czy ktoś z już mieszkających kupował sztachety na ogrodzenie? Jako że to śliski temat szukam jakiegoś sprawdzonego źródła bo nie chciałbym za rok wymieniać całego plotu. ja płaciłem 50zł za metr studni u p. Flisińskiego (w 2005 r.) sztachety - widziałem na płocie u trzech osób z naszej grupy, może się pochwalą namiarami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 11.05.2007 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 No dobrze, już dobrze. Do tablicy wyrywają Sztachety z Czarnolasu - tego od Mistrza Jana, co fraszki i różne inne - 602-107-324 Brak praktycznie negocjacji cenowych, natomiast może uda Wam się w ramach jednego transportu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACY007 12.05.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Witam Ja rowniez mialem podobną przykrośc co wicekK - niestety u mnie ekipa złodziejska była bardziej skuteczna. W związku z tym rozglądam sie za systemem antywłamaniowym i niiniejszym prosze o Wasze doświadczenia z róźnymi firmami "ochroniarskimi". Celowo nie pytam sie sie o system, rodzaje czujek itp bo to bardzo obszerny temat i raczej nadaje sie do odrębnego wątku. Z gory dziekuję Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 14.05.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 czy macie namiar na kogoś sprawdzonego od układania kostki granitowej? z góry dzieki za wszelkie namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 15.05.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Poszukuje glazurników - nie muszą być tani, byle byli dobrzy (wolę dopłacić do roboty niż potem patrzeć na źle ułożoną glazurę - niestety do tego wniosku doszedłem trochę za późno - na dole patrzeć będę musiał, chociaż góra niech będzie ok). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whitemag 16.05.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Dzien dobry, chcialem poprosic o kontakty do agencji nieruchomosci specjalizujaych sie w Waszym pieknym obszarze! Chodzi oczywiscie o zakup dzialki... mission impossible, wiem, ale kto szuka nie bladzi! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 17.05.2007 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Dzien dobry, chcialem poprosic o kontakty do agencji nieruchomosci specjalizujaych sie w Waszym pieknym obszarze! Chodzi oczywiscie o zakup dzialki... mission impossible, wiem, ale kto szuka nie bladzi! Pozdrawiam Agencja nieruchomości Anin: http://www.ag-nier-anin.pl/ mecenas Jerzy PIĄTEK - polecamy - od lat zajmuje się wszystkimi nieruchomościami rodziny - naprawdę godny zaufania !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 17.05.2007 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 mecenas Jerzy PIĄTEK - polecamy - od lat zajmuje się wszystkimi nieruchomościami rodziny - naprawdę godny zaufania !!! Potwierdzam. Tylko trzeba być przygotowanym na jego przedziwny styl (od stroju po rozmowę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 17.05.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 mecenas Jerzy PIĄTEK - polecamy - od lat zajmuje się wszystkimi nieruchomościami rodziny - naprawdę godny zaufania !!! Potwierdzam. Tylko trzeba być przygotowanym na jego przedziwny styl (od stroju po rozmowę) I tu UWAGA: należy stosować zasadę ograniczonego zaufania. My również uważaliśmy go za godnego zaufania (mimo iż wydawał się strasznym cwaniakiem) dopóki się nim nie okazał i nas nie oszukał. Powiem tylko tyle że do dziś sprawa jest w sądzie i nawet uwaga... potrafią akta ginąć. Facet jest większym cwaniakiem i ma sporo wejść ... w gminach, urzędach skarbowych itd... jest bardzo obrotny, sprytny i wie jak sie zakręcić, a czaruś taki ze hoho.... ale fakt trzeba mu to przyznać, ze ma dojscie do "koryta". Zajmuje sie podziałami na tym terenie (Wawra), a jego konkubina handluje tymi działkami w swojej agencji... wiec napewno działek tam trzeba szukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eMKey 17.05.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Pytanie: czy ktoś z już mieszkających kupował sztachety na ogrodzenie? Jako że to śliski temat szukam jakiegoś sprawdzonego źródła bo nie chciałbym za rok wymieniać całego plotu. Trochę późno ale może jeszcze nie kupiłeś , ja w zeszłym roku próbowałem kupić z Czarnolasu (polecał Fripp) ale w końcu kupiłem na Mazurach (dokładnie tartak w Szczechach Wlk.). po 2,5zł za szt. (w Czarnolasie chcieli ca. 4,5zł). Transport był we własnym zakresie, ale to akurat wtedy nie było dla mnie problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whitemag 17.05.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Dzieki serdeczne za podpowiedzi! Tak na boku - nie wiem czy juz zdazyliscie zauwazyc, ceny m2 wachaja sie miedzy 500-1000 pln na Wawrze! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 17.05.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 mecenas Jerzy PIĄTEK - polecamy - od lat zajmuje się wszystkimi nieruchomościami rodziny - naprawdę godny zaufania !!! Potwierdzam. Tylko trzeba być przygotowanym na jego przedziwny styl (od stroju po rozmowę) I tu UWAGA: należy stosować zasadę ograniczonego zaufania. My również uważaliśmy go za godnego zaufania (mimo iż wydawał się strasznym cwaniakiem) dopóki się nim nie okazał i nas nie oszukał. Powiem tylko tyle że do dziś sprawa jest w sądzie i nawet uwaga... potrafią akta ginąć. Facet jest większym cwaniakiem i ma sporo wejść ... w gminach, urzędach skarbowych itd... jest bardzo obrotny, sprytny i wie jak sie zakręcić, a czaruś taki ze hoho.... ale fakt trzeba mu to przyznać, ze ma dojscie do "koryta". Zajmuje sie podziałami na tym terenie (Wawra), a jego konkubina handluje tymi działkami w swojej agencji... wiec napewno działek tam trzeba szukać... w pełni się z tym zgadzam - cwaniak i ma kupę "znajomości". Dzięki Bogu my z nim współpracujemy od wielu wielu lat i póki co nigdy nie zawiódł. Przykro mi, że tak tarktuje innych ale jesli jest "sprawa do załatwienia" my zawsze go polecamy i póki co znajomi są bardzo zadowoleni. A weszłam tu z innej beczki - NA GWAŁT POTRZEBUJĘ ELEKTRYKA DO ZROBIENIA PROWIZORKI. t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 18.05.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Trochę późno ale może jeszcze nie kupiłeś , ja w zeszłym roku próbowałem kupić z Czarnolasu (polecał Fripp) ale w końcu kupiłem na Mazurach (dokładnie tartak w Szczechach Wlk.). po 2,5zł za szt. (w Czarnolasie chcieli ca. 4,5zł). Transport był we własnym zakresie, ale to akurat wtedy nie było dla mnie problemem. Jeszcze nie kupiłem. Masz je od zeszłego roku? Nie powyginały się? Jakiś namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eMKey 18.05.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Jeszcze nie kupiłem. Masz je od zeszłego roku? Nie powyginały się? Jakiś namiar? Wiszą od listopada, trochę się "czubki" powyginały, ale: po pierwsze primo mi to zupełnie nie przeszkadza (widać jak się stanie w linii ogrodzenia), po drugie primo nie umocowałem tych końców tak jak należało, a po trzecie to nie jest parkiet żeby był idealnie równy. a wreszcie po ostatnie płot jest jedną z najbardziej udanych "części mojej budowy" Tartak w Szczechach Wielkich (droga z Pisza do Orzysza po lewej stronie). Niestety dokładnego namiaru nie mam, bo większość moich namiarów, kontaktów itd. zginęła razem z laptopem . (tego gościa z Wiązownej od drzewek, którego szukał mlk też miałem i nie mam, ale szukam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antolek 20.05.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Czołem Wawerczycy, mam do sprzedania 250 sztuk stempli długości 2,8m w okolicy Wawra mogę dowieźć, preferowana cena to 5,5 PLN ale oczywiście do dogadania Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 22.05.2007 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 A ja , niestety z OSTRZEŻENIEM Jest pewien "fachowiec" miy, sympatyczny, cenowo w miarę do przelknięcia, ale... niestety przy okazji sporo niszczy, rzeczy, które są zrobione wcześniej - zapaskudzil m.in. jedne z drzwi pianką !!! Przykadów niestety więcej jeszcze.... Cechy charakterystyczne - narzeka na nerki, Nazywa się Krzysztof S....niewski. Odradzam, a z tego, co wiem kręci się w naszym rejonie. Pozdrowienia dla Wawrzynów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 22.05.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 A ja , niestety z OSTRZEŻENIEM Jest pewien "fachowiec" miy, sympatyczny, cenowo w miarę do przelknięcia, ale... niestety przy okazji sporo niszczy, rzeczy, które są zrobione wcześniej - zapaskudzil m.in. jedne z drzwi pianką !!! Przykadów niestety więcej jeszcze.... Cechy charakterystyczne - narzeka na nerki, Nazywa się Krzysztof S....niewski. Odradzam, a z tego, co wiem kręci się w naszym rejonie. Pozdrowienia dla Wawrzynów 'fachowiec' jakie branży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 22.05.2007 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Fachowiec z ogólnie pojmowanej "wykończeniówki" tak wykańcza, że nie daje rady wykończyć, jak ktoś zbyt dobrze się przygląda..... no i mówi, że schrzanił, no i lepiej, zeby ktoś inny dalej robił rzeczy, które on sknocił. i tak oto przeprowadzamy się od Bożego Narodzenia '06.... dzięki panu K.S.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daga75 27.05.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Wreszcie mamy PNB i chcemy ruszyć koniec czerwca, początek lipca, a więc częściej będziemy bywać na Kosmatki. Pozdrawiam wszystkich, wciąż mało aktywna forumowiczka. Ciągle szukam bloczków betonowych w rozsądnej cenie - prośba o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 27.05.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 UWAGA RATUNKU pilna sprawapotrzebuję rzeczoznawcę, który realnie wyceni budowę na cele kredytowe, czyli na liście bankowej musi być. Dotychczasowy rzeczoznawca, z którym współpracowałam, do wyceny używał zeszłorocznych aktów notarialnych, a czym to grozi to chyba nie trudno sobie wyobrazić, serdecznie proszę o namiary na priva bowiem wcześniej musimy załatwiać kredycik serdeczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts