zuzka_2000 17.11.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Witam gościnnieMam do sprzedania używany garaż metalowy 3x5 m.Nadaje się do przechowywania rzeczy w czasie budowy. Cena 600 zł.Odbiór własny Białołęka okolice hurtowni Minox.PozdrawiamTomektel. 0 601 30 40 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.11.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Witam, mam do sprzedania ERBETKĘ BUDOWLANĄ- legalna i honorowana przez RWE Stoen. Erbetka była kupiona jako nowa i od kwietnia do pazdziernika 2009 była używana na mojej budowie tylko do wykończenia domu. Erbetka posiada wszystkie potrzebne i wymagane zabezpieczenia, 4x230V, 2x400V(siła) . W komplecie kabel 40m. Skrzynka jest w idealnym stanie technicznym, posiada nieliczne ślady użytkowania.Zainteresowanych zapraszam na priv. http://img510.imageshack.us/img510/8755/dsc01888o.jpg http://img260.imageshack.us/img260/4624/dsc01892j.jpg http://img510.imageshack.us/img510/6076/dsc01893x.jpg http://img339.imageshack.us/img339/3128/dsc01894fd.jpg http://img9.imageshack.us/img9/3522/dsc01891vm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filgastrim 27.11.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Witam.Wkrótce budowa w Aleksandrowie (mam nadzieję), więc dołączam. Jak zaczniemy, to i na ogłoszenia zacznę odpowiadać, narazie chciałem zaznaczyć swą obecność i podziękowć Lidszu z grupy sąsiedniej za dobre słowo i rewelacyjny dziennik.PZDRPS JAk długo czeka się na PnB na Zwoleńskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.11.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Witam. Wkrótce budowa w Aleksandrowie (mam nadzieję), więc dołączam. Jak zaczniemy, to i na ogłoszenia zacznę odpowiadać, narazie chciałem zaznaczyć swą obecność i podziękowć Lidszu z grupy sąsiedniej za dobre słowo i rewelacyjny dziennik. PZDR PS JAk długo czeka się na PnB na Zwoleńskiej? Filgastrim, bardzo dziękuję za dobre słowo i cieszę się, że mogłam wam pokazać swój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juszanka 29.11.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Potrzebujemy ziemi z wykopu - sporo, co najmniej kilkanascie wywrotek na wyrownanie terenu. Moze ktos ma ziemie, ktorej pragnie sie pozbyc? Nasza dzialka jest w Aleksandrowie.Pozdrowiam wszystkich,Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filgastrim 29.11.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Ziemia w Aleksandrowie - podnosicie się znaczy? Ziemi nie mam ale chętnie się dowiem, w jakiej okolicy Aleksandrowa to się dzieje, jeśli można zapytać - my mamy zamiar rozpocząć wiosną na osiedlu Polany.Lidszu - Zachary ciągle chce taki domek... i to "juź". Jeszcze raz wielkie dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agga1 03.12.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam po raz pierwszy, Planujemy rozpoczac w przyszlym roku budowe naszego domu. Obecnie jestesmy na etapie szukania wykonawcow. Pojezdzilismy troche po okolicznych budowach mamy nastepujacy problem - na budowach zazwyczaj jest tylko ekipa budowlana a inwestora nie ma. Gdy prosimy budowlancow o namiary na inwestora, zeby go przepytac pod katem satysfakcji z wykonawcow, to zazwyczaj slyszymy, ze nie maja do niego telefonu! Na jednej z budow spotkalismy kierownika budowy (tak sie nam przedstawil), ktory stwierdzil, ze zaraz poszczuje nas psami, bo juz mu ktos wczesniej podkradl (przekupil) jedna ekipe murarzy i potem dlugo szukal kolejnej i przez to budowa ma opoznienie. W zwiazku z tym mam pytanie, jak wy szukaliscie ekip? Czy tylko przez forum, czy tez jezdziliscie po budowach? A i jeszcze szukamy dobrego kierownika budowy mieszkajacego na linii otwockiej. Mamy juz namiary na sprawdzone ekipy, za ktore bardzo dziekujemy, ale wciąż szukamy kierownika budowy. Jesli ktos ma dobrego kierownika najchetniej z linii otwockiej, to bardzo prosze pisac na prv. Z góry dziekujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxide 06.01.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Witam Poszukuję ekipy do SSO i kierownika budowy, zaufanego i w dobrej cenie.Proszę o polecenie osoby, u których był strop żelbetowy monolityczny. poszukuje do kupienia skrzynki elektrycznej budowlanej i baraku.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekp 12.01.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Witam Poszukuję ekipy do SSO i kierownika budowy, zaufanego i w dobrej cenie. Proszę o polecenie osoby, u których był strop żelbetowy monolityczny. poszukuje do kupienia skrzynki elektrycznej budowlanej i baraku. pozdrawiam Ja też stawiam w tym roku SSO i rozmawiam m.in z ekipą z pod Torunia - byliby z pewnością bardziej chętni jeśli mieliby 2 budowy niedaleko siebie. Jeśli jesteś zainteresowany mogę podać namiary. Ja ich rozważam bo w zeszłym roku zrobili SSO domu który ja chcę wybudować. Widziałem tę budowę, rozmawiałem z inwestorem - robota była dobrze wykonana a projekt wcale nie taki łatwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dgasek 14.01.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 poszukuje do kupienia skrzynki elektrycznej budowlanej i baraku. pozdrawiam Witam Mam skrzynkę po budowie - bez zabezpieczeń ,taka jaką wymaga RWE w Wawie. W razie czego wyślij info na priva. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.01.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Witam,poszukuję taniego kominiarza do odbioru domu.Będę wdzięczna za namiary.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekp 22.03.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Witam, Poszukuję fachowca do badania geotechnicznego (pod GWC). Czy ktoś korzystał i moze dać namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekp 27.03.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Witam, Czy ktoś może polecić mi kierownika budowy (regularny nadzór nad budową). Start budowy - połowa maja. pozdrawiam,Maciek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qmoter 14.04.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Witam, Czy ktoś może zna w oklicy ul. Poprawnej, Sęczkowej, Wąbrzeskiej lub Traktu Lubelskiego jakiegoś posiadacza ciągnika rolniczego z maszynami?Potrzebuje kogoś z glebogryzarką do obróbki ok.1200 m.kw...Pls pomóżcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pauliszka 14.04.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Witam,Poszukuję stempli budowlanych, o dł od 2,8. czy ktoś chciałby odsprzedać? pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxide 15.04.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Witam czy może ktoś dać mi namiary za sprawdzony beton z gruchy i pompę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zatom 19.04.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Mam do sprzedania w cenie symbolicznej SŁAWOJKĘ drewnianą. 80 zł.Dostępna na ul. Szafranów (k. Cylichowskiej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikalola 21.04.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Witam, Czy ktoś może zna w oklicy ul. Poprawnej, Sęczkowej, Wąbrzeskiej lub Traktu Lubelskiego jakiegoś posiadacza ciągnika rolniczego z maszynami? Potrzebuje kogoś z glebogryzarką do obróbki ok.1200 m.kw... Pls pomóżcie... witam, podłączam się pod pytanie bo tez szukam.. metrów trochę mniej ale glebogryzarka i koparka do wyciągnięcia karp drzew owocowych i bzów potrzebna bezwzględnie.. ktoś ma jakieś namiary ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxide 24.04.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Przyjmę piach z wykopu do zasypania ścian fundamentowych i ziemie do podwyższenia działki.Warszawa Wawer rejon Poprawna sęczkowa tel 505 040 128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agga1 27.04.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 W połowie maja ma na nasza dzialke zjechac ekipa do SSO a my jeszcze nie mamy kierownika budowy! Przejrzalam juz forum i moj maz rozmawial z tymi, których nmiary tu znalazłam, ale do kazdego ma jakies zastrzezenia. Najbardziej podobal mu sie T. Kaczorowski - ale za drogi - 7000 za sam SSO. A my byśmy chcieli, zeby kierbud jeszcze dopilnowal dobrego ocieplenia wszystkich mostkow termicznych.Rozmawialismy tez z Anna Gut i Apanasewiczem jeszcze chyba dwoma (nazwiska nie pomne).Czy doswiadczeni forumowicze moga jeszcze kogos dobrego polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts