tosinek 31.07.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Szanowni Forumowicze, koszmar mnie dopadł, dachówki ceramicznej brak. Możecie pomóc gdzie mogę kupić dachówkę i nie czekać na nią sto dni, i żeby mi jeszcze ktoś ją ułożył???????? http://www.ambit.gda.pl/ambit-pokrycia-dachowe-foto/ambit-pokrycia-dachowe-euronit_3.jpg I co ja biedna mam zrobić????????? Byle by grafitowa była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 31.07.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Glowacu, proszę mi wybaczyć nazwanie Ciebie dziewczyną Teraz dopiero zobaczyłam, że się czasami rozdwajacie Namiary kulinarne również zapisuję Przyda się, przyda... Morrwa, Zwoleńska to moje rejony, ale ja troszkę dalej buduję : Trakt Lubelski/Borowiecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 31.07.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Tosineka próbowałaś się skontaktować z Dachluxem na Marsa, lub (jeżeli to nie ten sam):http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=45467&highlight=dachluxlub Kowalczykiem z Konika? http://www.kowalczyk-mb.pl/ - dzwoń do ich oddziału na Bartycką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 31.07.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Dzwonić dzwoniłam ale na Marska mówią październikZuza, ja wiedziam, że mam blisko do Cię ale aż tak. Z Rembertowa (to mam do Cię rzut beretem) z nowej rezydencji, pół rzutu beretem. Oj jajecznica będzie, oj będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gieu 01.08.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Witam Czy może mnie ktoś poratować telefonem do solidnego elektryka, hydraulika, ekipy od elewacji (ocieplenie i tynk) i od tynków wewnętrznych? Z góry dziękigrzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 04.08.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 WitamCiesze sie, ze mogę dołaczyc do Grupy. Bedziemy budowac w Miedzylesiu. Zaczynamy na wiosne 2008. Dopiero zabieramy sie za projekt, wiemy, co chcemy, teraz wszystko zalezy od architekta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 04.08.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 a gdzie w Międzylesiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 05.08.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 a gdzie w Międzylesiu? na Trzykrotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 06.08.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Witaj Grupo! muszę się pochwalić - wreszcie podłączyli mi gaz! hura! żegnajcie butle z gazem co za papiery trzeba mieć aby się zameldować w nowym domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wozniaczek 08.08.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Żeby zameldować się w nowym domu potrzebujesz potwierdzenie wymeldowania ze starego miejsca zameldowania, książeczka wojskowa (jeżeli jesteś M), akt notarialny, stary dowód, no i opłata w wysokości 31zł. Chyba wszystko. Dokładnie nie pamiętam, ale wydaje mi się ze wszystko gdyż sam niedawno się meldowałem w nowym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antolek 10.08.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Witam, pilnie poszukuję ekipy tynkarskiej. Mam tynkarza, ale wysypali mu się ludzie. Ma agregat i jest sam a i z talentem do tej roboty nie jest najlepiej Możecie polecić ekipę ??!! ?? !! Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 16.08.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Od dwóch tygodni mieszkam... tfu... pilnuje mojej budowy . Pochwalcie się proszę z jakiej firmy korzystacie do wywozu śmieci i zawartości szamba. Zwłaszcza sprawa śmieci robi się nagląca, bo ciągle ich przybywa a nie ma gdzie wyrzucać (póki co worki lądują w... garażu). W sprawie szamba - mam jeden namiar podany tutaj wcześniej, ale może ktoś zna jeszcze inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 16.08.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Mój Tata korzysta z wywozu szamba u Pana Jarka - 602-30-84-37Ma dużą scanie (>10 m3) i wszystko zawsze jest ok.. - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 16.08.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 glowac: dzięki w Błysku chcą 11zł za wywiezienie worka 120 litrowego. Wydaje mi się, że to strasznie drogo. Rodzice (Piaseczno) płacą 9 zł za pojemnik 240 litrowy... (chyba 240 litrowy - tak mi na oko wygląda - mają to jeszcze dziś sprawdzić). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 16.08.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 glowac: dzięki w Błysku chcą 11zł za wywiezienie worka 120 litrowego. Wydaje mi się, że to strasznie drogo. Rodzice (Piaseczno) płacą 9 zł za pojemnik 240 litrowy... (chyba 240 litrowy - tak mi na oko wygląda - mają to jeszcze dziś sprawdzić). ja mam Błysk w okolicy działa jeszcze Ekotrans - kilka groszy tańszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eMKey 16.08.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 glowac: dzięki w Błysku chcą 11zł za wywiezienie worka 120 litrowego. Wydaje mi się, że to strasznie drogo. Rodzice (Piaseczno) płacą 9 zł za pojemnik 240 litrowy... (chyba 240 litrowy - tak mi na oko wygląda - mają to jeszcze dziś sprawdzić). ja mam Błysk w okolicy działa jeszcze Ekotrans - kilka groszy tańszy ja mam SITĘ - 13,91zł za 240 litrów (porównywałem z MPO i Błyskiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 16.08.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Szukam taniego i godnego polecenia geodety. Ile płaciliscie za mapki do celów projektowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 17.08.2007 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 minkapinka my na pewno możemy odradzić geodetkę z Agencji nieruchomości Anin. Babsztyl za 4szt. wzięła od nas 1200zł nie mówiąc o tym ile czasu czekaliśmy. Mapki są ważne 3 miesiące i masę czasu straciliśmy My także poprosimy namiary na sprawdzonego i taniego geodetę do wytyczenia budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antolek 17.08.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 minkapinka my na pewno możemy odradzić geodetkę z Agencji nieruchomości Anin. Babsztyl za 4szt. wzięła od nas 1200zł nie mówiąc o tym ile czasu czekaliśmy. Mapki są ważne 3 miesiące i masę czasu straciliśmy My także poprosimy namiary na sprawdzonego i taniego geodetę do wytyczenia budynku Mogę polecić Pana Lecha Mikłaszewicza z Radości. Jest rzeczowy i tani (przynajmniej taki był) Nr tel: 503 318 371 Mapki mam ważne bezterminowo i tyczenie budynku rewelacja. Wszystko w baardzo dobrych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 17.08.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 minkapinka my na pewno możemy odradzić geodetkę z Agencji nieruchomości Anin. Babsztyl za 4szt. wzięła od nas 1200zł nie mówiąc o tym ile czasu czekaliśmy. Mapki są ważne 3 miesiące i masę czasu straciliśmy My także poprosimy namiary na sprawdzonego i taniego geodetę do wytyczenia budynku Mogę polecić Pana Lecha Mikłaszewicza z Radości. Jest rzeczowy i tani (przynajmniej taki był) Nr tel: 503 318 371 Mapki mam ważne bezterminowo i tyczenie budynku rewelacja. Wszystko w baardzo dobrych cenach. potwierdzam - tani i solidny ... ale mieszka w Falenicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts