Ivek 23.06.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 poszukuję spawacza do wykonania stalowych ram konstrukcji dachu. może ktoś dysponuje namiarami lub mógłby polecić... pozdrawiamKrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 23.06.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 WaldekZmy mamy doświadczenia z Plastoramą od wielu lat. Ich okna, ma mój wujek, tata i my mieliśmy w bloku. My też daliśmy do wyceny i jesteśmy zadowoleni z wyceny i najprawdopodobniej się zdecydujemy.Mamy (osobiście) pozytywne doświadczenia z serwisem posprzedażowym i pogwarancyjnym.generalnie polecamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WaldekZ 23.06.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 WaldekZ my mamy doświadczenia z Plastoramą od wielu lat. Ich okna, ma mój wujek, tata i my mieliśmy w bloku. My też daliśmy do wyceny i jesteśmy zadowoleni z wyceny i najprawdopodobniej się zdecydujemy. Mamy (osobiście) pozytywne doświadczenia z serwisem posprzedażowym i pogwarancyjnym. generalnie polecamy. Dziękuję za wiadomość, u mnie jak na razie też są najbliżej wygrania przetargu... Pozdrowienia WaldekZ PS. Ponawiam jeszcze prośbę o namiary na dostawcę/montażystę drzwi wejściowych, jeśli możecie jakiegoś polecić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaJot 01.07.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Witam,Czy macie jakiegoś fachowca do polecenia do zbudowania ogrodzenia z klinkieru? Jak teraz kształtują się ceny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.07.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Witam! Mam prośbe, poszkuję wykonawcy wieźby dachowej na Tarchominie na cito , gdyż umówiony okazał się partaczem . Z góry dzieki za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KJN 02.07.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Witam, Poszukuję sprawdzonego instalatora anteny TV naziemnej i anteny satelitarnej z okolicy. Instalacja do wykonania na dwuspadowym dachu, krytym dachówką ceramiczną i raczej nie z drabiny. Do postawienia dwa maszty, od jednego z nich trzeba ułożyć okablowanie. Instalacja ma być oparta na multiswitchu. Oczywiście przeszukałem instalatorów C+, n i „słoneczka”, ale zamiast eksperymentować na każdym z nich, chciałbym Was prosić o pomoc, może zaglądają tu, Ci co „wykończyli” budowane wcześniej domu i mogą na ten temat coś napisać Pozdrawiam KJN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 02.07.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 SPRZEDAM STEMPLE DERWNIANE, około 320 szt - 2,80 długości, bez transportu, cena 4 zł za sztukę. zainteresowanych zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RybciaFiga 03.07.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Szukam hydraulika, sprawdzonego (i najchętniej niezbyt drogiego:-)) - bardzo proszę o kontakty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WaldekZ 04.07.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Kochani, pomóżcie, gdzie w Wawrze lub okolicach kupić cegłę klinkierową pełną na komin???Wszyscy sprzedają tylko dziurawkę, a ja się boję, że taki komin będzie przeciekał i chcę z pełnej!!!Dajcie jakiś namiar. Pozdrowienia WaldekZ P.S. Aha, i ponawiam prośbę o namiary na drzwi wejściowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaJot 04.07.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Kochani, pomóżcie, gdzie w Wawrze lub okolicach kupić cegłę klinkierową pełną na komin??? Wszyscy sprzedają tylko dziurawkę, a ja się boję, że taki komin będzie przeciekał i chcę z pełnej!!! Dajcie jakiś namiar. Pozdrowienia WaldekZ P.S. Aha, i ponawiam prośbę o namiary na drzwi wejściowe... Może nie w Wawrze, ale ja kupowałem (w zeszłym roku) w składzie PSB w Zakręcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T-Pablo76 08.07.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Powiem krótko:Pprofesjonalnie zniszczą Wam wasze nowe okna, parapety zew. i wew. a obróbka tynkarska jest żenująca. Zrobią montaż niezgodny z technologią Butzbach. Okna nie będą się zgadzały co do wymiaru z zamówienia a Wy nie będziecie mieli na to żadnego aneksu. Zapewnią Wam dziury i przedmuchy pomiędzy murem a ramami okien. I nagle dowiecie się, że jest przez was podpisany protokół odbioru prac budowlanych ??? Zero obsługi po montazowej. Zapraszam na stronkę: http://www.butzibach.com.pl/index.html Niedowiarków mogę zaprosić do siebie do domu by obejrzeli i pomacali.Handlowcy ciagle w biegu i ciągle zapominają cennika, umowy i reszy deokumentów z którymi byście chcieli się zapoznac przed podpisaniem umowy.Powodzenia i wiekszego szczęscia życzę.T-Pablo76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WaldekZ 08.07.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Powiem krótko: Pprofesjonalnie zniszczą Wam wasze nowe okna, parapety zew. i wew. a obróbka tynkarska jest żenująca. Zrobią montaż niezgodny z technologią Butzbach. Okna nie będą się zgadzały co do wymiaru z zamówienia a Wy nie będziecie mieli na to żadnego aneksu. Zapewnią Wam dziury i przedmuchy pomiędzy murem a ramami okien. I nagle dowiecie się, że jest przez was podpisany protokół odbioru prac budowlanych ??? Zero obsługi po montazowej. Zapraszam na stronkę: http://www.butzibach.com.pl/index.html Niedowiarków mogę zaprosić do siebie do domu by obejrzeli i pomacali. Handlowcy ciagle w biegu i ciągle zapominają cennika, umowy i reszy deokumentów z którymi byście chcieli się zapoznac przed podpisaniem umowy. Powodzenia i wiekszego szczęscia życzę. T-Pablo76 Czyli Butzbach - kicha. Ciekawe, inni wystawiają im raczej dobra opinię, może trafiłeś na marną ekipę... Czy ktoś może podzielić się wrażeniami ze współpracy z firmą "Sard" (też okna, tylko Okfens), mieszczącą się na Trakcie Lubelskim? Pozdrowienia WaldekZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zatom 09.07.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 SPRZEDAM STEMPLE I DESKI PO SZALUNKU STROPU -- używane, do sprzedania po 20 lipca- stempli ponad 200 szt. / desek - 7 m kw.- WARSZAWA WAWER / BORKÓW super cena, pół darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WaldekZ 09.07.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Sprzedam stemple budowlane po 1-krotnym użyciu. Długość - 2,7 do 3m. Odbiór - Warszawa Wawer. Tanio!!! Grube, porządne!!! Około 150 sztuk. Pozdrowienia WaldekZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matiworob 15.07.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 witam, ja z mala prosba... szukam ekip do wykonania tynkow wewnetrznych cementowo-wapiennych a takze wykonania ocieplenia poddasza oraz do plyt gipsowo-kartonowych jesli macie jakies namiary bede wdzieczna budowa oczywiscie na Wawrze pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaromagdus 15.07.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Kochani, pomóżcie, gdzie w Wawrze lub okolicach kupić cegłę klinkierową pełną na komin??? Wszyscy sprzedają tylko dziurawkę, a ja się boję, że taki komin będzie przeciekał i chcę z pełnej!!! Dajcie jakiś namiar. Pozdrowienia WaldekZ Widziałem cegłę pełną klinkierową w Leroy-u na Modlińskiej. Była firmy LODE i prezentowała się b.ładnie. Cena wtedy wydała mi się astronomiczna jakieś...3,5-4 PLN (chyba), aż sam kupiłem brązowy klinkier dziurawkę firmy CRH za 3,6 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaromagdus 15.07.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Jeszcze jedno - wszyscy napalają się na tynki cem-wap. Zna się ktoś na tych tynkach, co jest lepsze i dlaczego.Do tej pory jedyne co słyszę to, że tynki cementowo-wapienne są lepsze, na pytanie dlaczego słyszę - bo są.Jedyne co ustaliem to, że warto je stosować w przypadku porothermu bo są mocniejsze i łatwiej mocować obrazki na ścianach.Zupełnie nie kupuje argumentu o "oddychaniu" ścian, które z zewnątrz obłożone są szczelnie styropianem a później równie szczelnie tynkiem. Generalnie jaki tynk warto zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
libran79 16.07.2008 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 witam, szukam ekip do wykonania tynkow wewnetrznych cementowo-wapiennych Wysłałem na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricardo1 16.07.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 A macie może jakąś dobrą ekipę od zabudowy poddasza (wełna + płyty gk)?? Polecani na forum, chociaż w innym wątku, nie pamiętam jednak już w jakim: Tomasz Pietras 698347775, Janusz Wrona 602595828. Bardzo polecani, ale też nie najtańsi, ja nawet do nich dzwoniłam, ale mieli bardzo pozajmowane terminy. fripp - zamówiłam drzwi z KP. Jednak... pietka - no to gratulacje, że ruszyłeś. Wczoraj byłam u Zakrzewskiego i właśnie chwilę rozmawialiśmy o Osialu i Twojej budowie. Jak znajdziesz chwilę, to skrobnij słówko na priva, jak Ci z nim idzie. Janusz Wrona 602595828 - a ja tego pana NIE POLECAM I PRZESTRZEGAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 16.07.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 witam, szukam ekip do wykonania tynkow wewnetrznych cementowo-wapiennych Wysłałem na priv ja też poproszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts