daga75 06.01.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Witam wszystkich, szukam solidnego i taniego KIEROWNIKA BUDOWY (od stanu surowego), start po nowym roku, oczywiście Wawer. Proszę o namiary. Dzięki Aga Czy kierownik nadal aktualny? Mogę podać namiary na swojego, solidny to On jest, a czy tani (chyba tak). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daga75 16.01.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Cisza na forum grupy, a ja z małym pytankiem - potrzebuję namiary na tanie meble kuchenne, szafy itp. Jeżeli ktoś ma taniego stolarza, to poproszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.01.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Witajcie, poszukuję fachowców do wykonania instalacji wentylacji mechanicznej, rekuperatora, oraz kogoś do wykonania ogrodzenia (tzn cokół, słupki)- wszytskie prace Wawer oczywiście Z góry dziękuję za wszelkie namiary Pozdrawiam, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.01.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Cisza na forum grupy, a ja z małym pytankiem - potrzebuję namiary na tanie meble kuchenne, szafy itp. Jeżeli ktoś ma taniego stolarza, to poproszę o namiary. daga75, podaję Ci link do forum "Solidni Warszawa i okolice"- tam jest cała kopalnia kontaktów , m. inn. meble kuchenne i szafy http://forum.muratordom.pl/solidni-warszawa-i-okolice,t61043-60.htm?highlight=rzeczoznawca Pozdrawiam, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 19.01.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 agawi74nam rekuperator Bartosza zakładała firma link air. Jedna z najbardziej solidnych firm u nas na budowie - polecam.http://www.linkair.pl/ pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daga75 19.01.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Dzięki agawi74, a jeżeli chodzi o rekuperator to nam zakładała firma p.Gosza - 602-334-682. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.01.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 glowac, daga75, dzięki za namiary wentylacyjne- p. Gosz już wycenia a link air za chwilkę Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piechcia10 26.01.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Witam, Od jakies czasu podczytuje wieczorami caly watek grupy wawerskiej. Do kilku osob z grupy wyslalam zapytanie na priv w sprawie namiarow na rozne ekipy i chcialam bardzo serdecznie podziekowac za odeslane namiary. Czesc namiarow spisalam z postow gdzie byly oficjalnie podawane. Nie zdarzylam doczytac jeszcze wszystkich stron tak aby byc na biezaco, a niestety dzis okazalo sie ze pilnie potrzebuje architekta. Na etapie w ktorym teraz jestem jesli chodzi o czytanie postow grupy nie udalo mi sie dobrnac do namiarow na architektow jesli w ogole byli jacys polecani. W zwiazku z tym chcialam zapytac czy mozecie mi polecic architekta? Potrzebny mi architekt ktory wykonal by projekt rozbiorki budynku (tak, tak - projekt rozbiorki). Bede bardzo wdzieczna za namiary. Wiem ze nie wypada tak po prostu wpadac tu i prosic o namiary wiec oficjalnie sie przedstawie tzn napisze pare slow o sobie. Planuje budowe domu wg projektu Doskonly EN z pracowni Domy z Wizja. Mam dzialke na Marysinie, na ktorej stoi dom do rozbiorki. Bylam dzis w gminie zeby zlozyc wniosek o rozbiorke a oni mi wlasnie wyskoczyli z projektem rozbiorki. Procz tego okazalo sie dzis ze mam nielegalnie podlaczona kanalizacje ktore bede musiala zalegalizowac i no i dzis sie dowiedzialam w gazowni ze na warunki zlacza gazowego (przylacze mam na dzialce ale nie podciagniete do budynku) bede czekac trzy miechy. A dzis wlasnie mialam zlozyc wniosek o WZ. Jak na razie jestem zalamana bo myslalam ze moze uda mi sie w dlugi weekend majowy rozebrac chalupe a na jesieni chociaz fundamenty wylac. Ale po dzisiejszych akcjach juz sie pogodzilam ze zaczniemy w przyszlym roku na wiosne. Serdecznie pozdrawiam wszystkich budujacych Piechcia10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 27.01.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 PIES SIE DZIS ODNALAZL DOSC NIEDALEKO ZRESZTA DOMU przepraszam za offa w tym watku ale dotyczy Waszej okolicy i moze ktos przypadkiem bedzie mogl pomoc w dniu 23/01/2009 w Międzylesiu w okolicach ul. Dzieci Polskich/ Bielszowicka zaginął pies rasy beagle. W chwili zaginięcia pies miał na sobie kaganiec czarny z materiału. Pies mógł wsiąść do autobusu. Czeka zrozpaczona rodzina. Za znalezienie Maksa nagroda. Prosimy o wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WaldekZ 30.01.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Witam, Wiem ze nie wypada tak po prostu wpadac tu i prosic o namiary wiec oficjalnie sie przedstawie tzn napisze pare slow o sobie. Planuje budowe domu wg projektu Doskonly EN z pracowni Domy z Wizja. Mam dzialke na Marysinie, na ktorej stoi dom do rozbiorki. Bylam dzis w gminie zeby zlozyc wniosek o rozbiorke a oni mi wlasnie wyskoczyli z projektem rozbiorki. Procz tego okazalo sie dzis ze mam nielegalnie podlaczona kanalizacje ktore bede musiala zalegalizowac i no i dzis sie dowiedzialam w gazowni ze na warunki zlacza gazowego (przylacze mam na dzialce ale nie podciagniete do budynku) bede czekac trzy miechy. A dzis wlasnie mialam zlozyc wniosek o WZ. Jak na razie jestem zalamana bo myslalam ze moze uda mi sie w dlugi weekend majowy rozebrac chalupe a na jesieni chociaz fundamenty wylac. Ale po dzisiejszych akcjach juz sie pogodzilam ze zaczniemy w przyszlym roku na wiosne. Serdecznie pozdrawiam wszystkich budujacych Piechcia10 Jeśli mogę coś doradzić... Do WZ potrzebne jest wyłącznie zapewnienie ze STOENu o dostawie energii (nie pamiętam jak się to fachowo nazywa) na które czeka się dwa tygodnie. Warunki przyłącza gazowego są niepotrzebne (dopiero na późniejszym etapie). Także składaj o WZ jak najszybciej, na to diabelstwo się czeka pół roku, w międzyczasie załatwiaj warunki przyłączenia ze STOENu (to nie to samo, co potrzebne do WZ), z gazowni, z wodociągów i co tam jeszcze masz w pobliżu... P.S. Z architektem nie pomogę... mój nie zajmuje się rozbiórkami. Pozdrowienia WaldekZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mifal 07.02.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 majsterkujemy w Michalinie, mamy stan surowy,pozostalo nam trochę różnych materialów po tym etapie i zebranych nieco doswiadczeń pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavulon 07.02.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Witajcie Poszukuje kogos sprawdzonego do : - ocieplenie styro lub welna lukarn z zewnatrz - wykonawcy przylacza gazowego ( od ogrodzenia do chalupy i w srodku ) , projekt juz mam zrobiony za pomoc wielkie dzieki Pavulon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.02.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 UWAGA! Sprzedam po okazyjnej cenie NOWE KOŁNIERZE DO OKIEN POŁACIOWYCH FAKRO (8szt, wymiar 78x160). Kołnierze mają symbol EHN i są przystosowane do dachówek wysokoprofilowanych.Kolor RAL 8019 (ciemny brąz). Osoby zainteresowane proszę o kontakt na priv.Pozdrawiam, http://img14.imageshack.us/img14/3383/ehnsnh6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.03.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Witam,kupię pilnie prowizorkę do prądu budowlanego.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucky Mike 03.03.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Witam, Powracam na forum (po 2 latach od wybudowania i zamieszkania) z pytaniem. Czy ktoś z Sz. P. ma godną polecenia firmę do wywozu nieczystości płynnych z Przydomowej Oczyszczalni Ścieków, działającą w Wawrze / okolicach. Dzwoniłem do MPO i Transnec'u, ale panie słysząc coś o wyjmowaniu filtra i specjalnej procedurze wypompowywania oświadczyły, że takich usług ich firmy nie świadczą. Co nie musi być prawdą, ale biorąc pod uwagę, że jak pierwszy raz przyjechali do mnie po odbiór śmieci to rozwalili mi bramę wszytsko jest możliwe ...Będę to robił 1 raz, więc chciałbym żeby panowie z szambojeta mieli doświadczenie Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka18 03.03.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Witam, ma 3 pytania:1.Czy ktoś mógłby mi polecić sklep ze skrzynkami na gaz do zainstalowania w ogrodzeniu oraz osobę, która mogłaby taką skrzynkę zainstalować. Przygotowanie skrzynki w ogrodzeniu, jest warunkiem jaki gazownia poleciła spełnić,aby skrócić stare połączenie od zburzonego domu. 2. Czy też możecie mi polecić sklep z skrzynkami elektrycznymi, gdyby zakład wymagał podnego przygotowania infrastruktury. 3. Potrzebuję namiarów na geotechnika (najlepiej sprawdzonego i w miarę z przystępną ceną z usługę), na razie mam zamiar budować dom z piwnicą (mała działka). Wydaje mi się, że architekt nie będzie chciał myśleć o zaprojektowaniu piwnicy bez badań geotechnicznych. Może jestem w błędzie. Mimo, że sąsiedzi wokół mają piwnice, nie chciałabym mieć jakiś niespodzianek na budowie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 03.03.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 A może ktoś reflektuje na barakowóz razem z prowizorką budowlaną, inst, elektryczna rozprowadzona w środku. Cena 1000 zł do uzgodnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2009 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Sprzedam SOSNOWE STEPMLE BUDOWLANE o standardowej długości ok 2,85m używane tylko raz na mojej budowie. Ilość ok 110 szt-sprzedaż całościowa.Odbiór i transport we własnym zakresie w Warszawie (Wawer). Polecam i zapraszam!Kontakt na priv.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dgasek 07.04.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Witam Mam do sprzedania garaż blaszany 3x5m, stan dobry . Stoi sobie w Falenicy na granicy z Józefowem. Cena na pewno będzie lepsza niż na allegro , powiedzmy ok 1000 pln. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.04.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 witam,szukam sprawdzonej ekipy od ociepleń i zabudowy poddaszy.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts